Градинска декорация MCT Garden, полирезин, соларна лампа, книга, 13x13x17 см

SKU: 3731717
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 23 Юли - 25 Юли
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
39 62 лв 42 11 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description:

Градинска декорация, полирезин, соларна лампа, картичка, 13х13х17см


Ролята на градинските декорации е да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира във вълшебна земя, пълна с живот и цветове.

С повишаването на температурите природата оживява и там, където искаме повече цвят, декорацията от полисмола може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и тъй като искаме да бъдем уникални, търсим модели от най-разнообразни декорации, които да подчертаят красотата на нашето малко райско кътче.

Градинската декорация е изработена от издръжливи материали, след което деликатно завършена и покрита с боя, която ще запази цвета си жив с течение на времето, дори след излагане на външни климатични фактори (слънце, вятър, дъжд, сняг, слана).

Материалът, от който е създадена декорацията, полирезина , е материал с много добри устойчиви свойства, като е по-качествен от другите видове материали.

Основните критерии за материала са издръжливост, химическа устойчивост във времето и механична якост. По този начин декорацията ще изпълни пространството с радост, представлявайки истински пръски цветове в нюанс на зеленина във вашата градина.

Такава декорация може лесно да се постави навсякъде и може да бъде преместена, когато е необходимо. Ако искате да го преместите на закрито, в гаражи или килери през студени периоди, относително лекото му тегло ще ви помогне в това отношение.

Градинската украса е забавна и сладка и може да бъде вдъхновен подарък за вашите близки.

Неговите ярки цветове и забавен модел ще ви примамят да го поставите възможно най-видимо, за да радва очите на зрителите.

В същото време тази декорация може да превърне вашата градина в едно наистина уникално пространство, допълнено от цветя и аксесоари, специфични за външното пространство.

Спецификации:

 • Дължина: 13 см
 • Ширина: 13 см
 • Височина: 17 см
 • Материал: полирезин
 • Захранва се от слънчева енергия, със светлинен сензор.

Как работи слънчевата лампа:

 • През деня слънчевият панел преобразува слънчевата енергия в електричество, което се съхранява в акумулаторната батерия.
 • През нощта лампата се включва автоматично и използва натрупаната енергия.
 • Продължителността на осветлението зависи от географското местоположение, времето и наличието на светлина в зависимост от сезона.
 • Изберете място, където има достатъчно светлина, така че слънчевият панел да може непрекъснато да зарежда батерията в продължение на поне 6 часа.

Тип На Продукта: Градинска декорация.
Цвят: Многоцветен.
Материал: Полирезин.
Използва Се За: градина.
Производител: Strend Pro.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Опаковане: 0,1000000000.
Ean: 9400000386202.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.