Балконски параван, Полимерна тераса, UV, 800 g/m2, бежов, 3x0.9 m, MCT Garden

SKU: 3732552
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 26 Юли - 30 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
89 35 лв 106 85 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Балкон параван, тераса, ограда, UV, 800 g/m2, бежов, 3x0.9 m


Privacy Shield е плетена от термопластичен полимер HDPE от най-високо качество, елегантен. Материалът е UV стабилизиран, за да устои на избледняване и да запази здравината на материала, устойчиви на ръжда метални решетки.

  • Използва се за декорация на огради, балкони
  • осигурява защита срещу вятър
  • използва се за разделяне на различни пространства
  • лумгиме: 3 м
  • височина: 0.9 м


Разграничаването на личното пространство винаги е било важна нужда, както за целите на безопасността, така и по отношение на декорацията. Сега можете да използвате този екран за различни околности, което също изпълнява ролята на декориране на пространството. Декорацията на балкони, тераси или огради може лесно да се направи поради размерите на екрана. Също така, този екран е защита срещу вятъра, поради плътността на материала.

Непрозрачната повърхност го прави лесен за използване за покриване на огради, като по този начин блокира визуалния достъп в личното ви пространство (къща, двор). Също така, този екран може да се използва за балкони и тераси, с ролята на разграничаване на пространството.

Също така е много важно екранът да може да се използва на открито, дори ако е изложен на действието на слънцето или вятъра. По този начин той е устойчив на UV лъчи, като по този начин осигурява необходимата сянка в зоната, която очертава в резултат на употребата.

Размерите на екрана го правят лесен за транспортиране и монтиране, като са достатъчни за покриване на големи площи за сравнително кратко време. Екранът може да бъде изрязан до желания размер и съединен, за да покрие повърхности, по-големи от номиналния размер на продукта.
 


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.