• Бърза доставка
229 74 лв 275 70 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Градинска ограда от лешниково дърво, раздалечена 4-6 см, 500х100 см


Този вид дървесина, известна като "полски кестен", е перфектната алтернатива на обикновената кестенова дървесина. Тя също е дълготрайна.

Тази естествена ограда може да се използва като граница за цветната леха или зеленчуковата леха, като помощно средство за пълзящи растения или като бариера за животни.

Дълъг експлоатационен живот, гарантиран от сложен процес на импрегниране: За да се постигне желаната влага на дървото, което го прави водоустойчиво, дървото се потапя в импрегнираща течност, докато се накисне напълно. Като следваща стъпка дървесината се изсушава, докато импрегниращата течност изсъхне напълно и резервната влага се изпари. Дълготрайност чрез допълнително импрегниране. Експлоатационен живот до 20 години.

Функции:

  • Дължина на оградата: 500 см
  • Височина на оградата: 100 см
  • Разстояние между дървените проводници: 4-6 см
  • Дърво: лешник - импрегниран

Фиксиране на оградата: Оградата трябва да бъде фиксирана върху стълбове, които трябва да бъдат закотвени на разстояние от 1,5 до 2 метра в земята.

 


Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.