Reer балкон/тераса мрежа 71743

SKU: 3769307
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Април - 22 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
55 15 лв 63 30 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Мрежа за защита на балкон / тераса 

- предпазва детето от хвърляне на предмети

- намалява риска от блокиране на главата на детето между решетките на терасата

- не влияе на зрителния диапазон

- бърз и лесен монтаж

- бял цвят

- размери 294х94 см

- 100% полиестерен материал

- съдържа мрежа и крепежни елементи

Този продукт не е играчка! Продуктът не може да се използва  като предпазна мрежа. Наблюдавайте детето си през цялото време, докато е на терасата!


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,425 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.