Комплект от 2 удължители 7 см за предпазни врати DesignLine Puristic, антрацитно сив метал, Reer 46041

SKU: 3769308
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Април - 22 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
90 58 лв 104 00 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Комплект от 2 удължения по 7 см всяка, за порти за налягане Reer DesignLine PURISTIC 46031

Увеличете със 7 см от всяка страна монтажната ширина на портата за монтаж на налягане PURISTIC.

Лесен монтаж в две стъпки: поставете всяко разширение в съответната част на предпазната врата, ако е необходимо, и свържете регулиращите винтове към най-новите разширения.

Можете да разширите портата PURISTIC с до 3 разширения от всяка страна и да получите максимална дължина до 124,5 см.

Съвместим само с Reer DesignLine PURISTIC art. 46031 предпазна врата

Солидна конструкция, изработена от метал (стомана) и антрацитна сива пластмаса

Подходящ за деца до 2 години

За домашна употреба

Сертифициран по най-новите стандарти за безопасност: EN 1930:  2011


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 2.0 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.