Цифров бебешки монитор Rigi Digital Reer 50070

SKU: 3769310
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Април - 22 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
159 90 лв 183 58 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Когато станете родител, без значение колко пъти, тревогата и стресът знаят измерения, които никога не сте смятали за възможни.

 

Всеки родител иска да знае, че бебето му е безопасно и тъй като е невъзможно да го контролира непрекъснато, цифровият бебешки монитор от REER е надеждна и много практична помощ за грижа за малките. С Rigi Digital оставате в постоянен контакт с малкото си и наблюдавате съня му на спокойствие.

 

Оптимална комбинация от две единици

 

Rigi Digital Monitor използва оптимална комбинация от две устройства, едното за детето, другото за родителя, с обхват до 300 метра и LED предупреждение, ако излезете извън този диапазон, за да ви помогне да наблюдавате отблизо бебето си, когато спи или трябва да го пропуснете за малко.

 

Технологията FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) на устройството гарантира ясна връзка без смущения в обхват до 250 метра. Редовното и автоматично превключване на каналите прави Rigi Digital 100% безопасен.

 

Изчистване на връзката

 

Благодарение на интелигентната си функция за активиране на шума (VOX), връзката между устройствата  се установява само ако бебето издава шум, а устройството има и регулируема звукова чувствителност и вибрационна аларма. Ако вашето малко спи добре, бебешкият монитор автоматично ще превключи в режим на готовност. В същото време устройството на бебето е оборудвано с нощна светлина, която може да помогне на малкото да заспи по-лесно

 

Мониторът Rigi Digital може да се превключва в режим ECO, което намалява радиацията, произведена от устройството, когато е в режим на готовност. В същото време тези характеристики на продукта ще сведат до минимум консумацията на енергия на монитора.

 

Ако не можете да достигнете до бебето си веднага щом се събуди, Rigi Digital има функция за комуникация, чрез която можете да говорите с бебето си дистанционно чрез устройството си. И ако се случи да загубите едно от двете устройства на монитора около къщата, Rigi Digital също има функция за търсене на пейджър, която ще ви помогне да го намерите веднага, когато имате нужда от него.

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Съдържание на пакета: 1x родителско устройство, 1x бебешко устройство, 1x USB захранване, 2x USB кабели за зареждане

Размери (Ш x Д x В): 18,5 см х 7,6 см х 15,8 см

Възраст: 0+ месеца

Тип трансмисия: Цифрова, FHSS технология

Обхват: 300 метра

Тип управление: Оптичен / акустичен


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,700 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.