Цифров видео монитор за бебета Reer BabyCam 80420

SKU: 3769317
 • Бърза доставка
 • 2 броя остават
Доставка:
 • Време за доставка: между 18 Април - 22 Април
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
347 35 лв 398 82 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Reer BabyCam Digital Baby Video Monitor е незаменим инструмент за новите родители, който им позволява да гледат бебето си по всяко време, особено докато спят. По този начин родителите остават в постоянен контакт с детето си и винаги са информирани за благосъстоянието на детето си чрез дисплея с висока разделителна способност и ясния звук, независимо дали е ден или нощ. 

 

Спецификации на продукта

 • Сигурна и частна връзка с аудио без смущения и ясно предаване на изображения с висока разделителна способност, благодарение на цифровата технология FHSS, която автоматично променя комуникационния канал на редовни интервали.
 • Отлична видимост благодарение на камерата с висока разделителна способност на бебешкото устройство и 2,4-инчовия TFT цветен екран на родителското устройство, с регулируема яркост и 2-кратно увеличение.
 • Камерата има 50° широкоъгълен обектив, за да видите възможно най-голяма част от стаята на вашето бебе
 • Ниска радиация и икономия на енергия благодарение на винаги включен режим ECO и VOX (интелигентно активиране, базирано на шум).  Режимът ECO изключва аудио/видео предаванията, гарантиращи 0% радиация по време на сън, а устройствата се свързват само когато детето издава звук.
 • Нивото на шума, от което започва трансмисията, може да се регулира по желание, благодарение на регулируемата чувствителност на микрофона на бебешкото устройство.
 • Инфрачервената технология ви позволява да получите висококачествено изображение на вашето дете. Дори и в тъмна стая. Устройството автоматично превключва между дневно и нощно виждане, като ви дава най-добрия изглед към стаята на вашето бебе по всяко време.
 • Стаята за бебета може да се завърта до 70° и да се насочи към яслите, за да осигури перфектен изглед към бебето.
 • Бебешкото устройство може да бъде поставено на всяка равна повърхност, а с интегрирания монтаж за стена имате възможност лесно да монтирате устройството на стената или дори на тавана.
 • Родителското устройство може да работи без източник на захранване, благодарение на вградената батерия, която осигурява до 14 часа атономия и може да се зарежда с помощта на универсално зарядно устройство с micro-USB конектор (включен в пакета).
 • Силата на звука се регулира от родителското устройство
 • С интегрираната стойка родителското устройство може свободно да се поставя върху всяка равна повърхност.
 • Благодарение на работния обхват до 300 м, мониторът ви дава достатъчно място за придвижване във вашия дом и градина. А ако напуснете работната зона с гарантирана стабилна връзка, родителското устройство ще излъчва оптични и акустични предупредителни сигнали.
 • Пакетът съдържа: бебешко устройство, родителско устройство, захранващо устройство и 2 микро-USB захранващи кабела.

 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,300 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.