Подобни продукти
  • 2 броя остават

Бебефон LORELLI DAY&NIGHT, Графит - Код L11467

45 89 лв (-4%) ?
43 60 лв
  • 2 броя остават

Цифров видео монитор за бебета Reer BabyCam 80420

398 82 лв ПЦД ?
347 35 лв
  • 2 броя остават

Цифров бебешки монитор Rigi Digital Reer 50070

183 58 лв ПЦД ?
159 90 лв
  • В наличност

Beurer BY 84 Bébiőr

173 23 лв

Cosmo Digital Baby Audio Monitor, Нощна светлина, Vox функция, Интерком, разстояние 600 m, Reer 50150

SKU: 3769322
  • Бърза доставка
204 00 лв 234 22 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Постоянна грижа и наблюдение на деца с аудио монитор Cosmo

Особено, когато сте сложили детето си в леглото, искате да сте сигурни, че детето ви е добре по всяко време. Тъй като не можете да останете до бебето си по всяко време, когато спи, но се притеснявате за неговата безопасност и здраве, важно е да можете да осигурите надеждно наблюдение. С бебефончето Cosmo Audio на Reer оставате в постоянен контакт с бебето си и сте информирани за състоянието му по всяко време. Така че винаги имайте внимателно ухо в спалнята, без да нарушавате важния сън на малкото.

Усъвършенствана FHSS технология, яснота и икономия на енергия с опционален ECO режим и функция VOX

С технологията FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) яснотата и сигурността на връзката са гарантирани. Редовното и автоматично превключване на каналите прави Cosmo 100% безопасен. Благодарение на Интелигентните устройства за активиране на звука (VOX) се свързват само когато детето издава шум. Ако бебето ви спи спокойно, бебешкият монитор автоматично превключва в режим на заспиване. В допълнение, устройството за бебешки монитор може ръчно да се превключи в режим ECO. Тези две функции минимизират консумацията на енергия на този бебешки монитор.

Удобна употреба благодарение на мобилното родителско устройство

Добре обмислените детайли ви позволяват да използвате бебешкия монитор по особено прост начин. Благодарение на скобата винаги носите бебешкия монитор със себе си – дори ако се движите из къщата, винаги се чувствате много близо до бебето си. С обхват до 600 м, бебефонът може да се използва и на терасата или в градината. Ако разстоянието бъде превишено, ще бъдете предупредени за прекъснатата връзка чрез аларма.

Заспивайте лесно благодарение на успокояващата нощна светлина

Дифузната светлина, която мониторът генерира, успокоява детето и го подготвя за лягане. Светлинният модул има 3 нива на интензивност.  Той е идеален за спане, четене на истории или за деца, които се страхуват от тъмното. Специална особеност е връзката между светлинните и гласовите модули. Когато детето заспи дълбоко, светлината се изключва автоматично. Ако устройството след това получава шумове от детето ви през нощта, нощната светлина се включва, за да даде на вашето малко място за ориентация в тъмното.

Интерком функция
 

Много пъти познатият звук на родителския глас помага за успокояване на бебето. Благодарение на домофонната функция на устройството, което седи с родителя, можете да говорите директно с детето. Това ви позволява да успокоите бебето си в стаята, в която се намирате, или по пътя към стаята, където е вашето бебе.

Безопасна употреба благодарение на вибрациите и LED лентовия дисплей

 

За да не пропуснете никакъв шум на детето, дори ако сте в шумна среда и чувате само слабо предаването на шума, индикаторът за нивото на шума светва веднага щом родителското устройство получи сигнал. Светодиодите, които светят, ви показват дали стаята на детето ви издава тихи шумове или вече плаче силно. Дисплеят за състоянието на светодиода има и други полезни функции: показва кога е превишено разстоянието до уреда до детето, както и нивото на зареждане на батериите . Освен това можете да видите силата на звука, при която родителското устройство е настроено или дали бебефонът е деактивиран и режимът на вибрации е активиран.

Особено гъвкав благодарение на USB адаптер и два USB кабела

 

Родителското устройство има вградена батерия. Напълно зареден, той гарантира до 60 часа употреба. Когато се разрежда, батерията може да се зарежда чрез USB кабел, свързан към всеки източник. Бебешкото устройство работи на стандартни батерии или директно чрез кабел.

 

Детайли за продукта:

- Цифрово предаване

- FHSS технология: безопасно, без грешки и без смущения предаване

- Обхват до 600 м

- ECO режим: 0% емисии в режим на празен ход

- VOX функция: интелигентен автоматичен старт, когато се появи звук

- Регулируема нощна светлина (3 нива на яркост)

- Интерком функция

- Вибрационна аларма

- Оптичен/акустичен контрол на разстоянието

- Регулируема чувствителност на микрофона

- Оптичен звуков индикатор

- Скоба клип (колан, джоб и т.н.)

- Родителско устройство: до 60 часа живот на батерията

- Бебешко устройство: работа с батерии (батериите не са включени) или при източник на захранване чрез microUSB кабел

- Пакетът съдържа: родителско устройство, бебешко устройство, 1 мрежов адаптер, 2 microUSB кабела


Спецификации
Тежест: 0,200 Kg
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.