Nova Digital Baby Audio Monitor, Vox функция, разстояние 450 м, Reer 50140

SKU: 3769323
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
176 44 лв 202 57 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Постоянни грижи и наблюдение на детето

Особено, когато сте сложили детето си в леглото, искате да сте сигурни, че детето ви е добре по всяко време. Тъй като не можете да останете до бебето си по всяко време, когато спи, но се притеснявате за неговата безопасност и здраве, важно е да можете да осигурите надеждно наблюдение. С бебефончето Nova Audio на Reer оставате в постоянен контакт с бебето си и сте информирани за състоянието му по всяко време. Така че винаги имайте внимателно ухо в спалнята, без да нарушавате важния сън на малкото.

Сигурна връзка с ясен звук благодарение на технологията FHSS

Nova Baby Monitor наблюдава спящото бебе с оптимално координирана комбинация за устройството на бебето и родителите. Благодарение на технологията FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) е гарантирана ясна връзка без смущения. Редовното и автоматично превключване на каналите прави Nova 100% безопасна.

Икономия на енергия с опционален режим ECO и функция VOX

Благодарение на интелигентното активиране на звука (VOX), устройствата се свързват само когато детето издава шум. Ако бебето ви спи спокойно, бебешкият монитор автоматично превключва в режим на заспиване. В допълнение, устройството за бебешки монитор може ръчно да се превключи в режим ECO. Тези две функции минимизират консумацията на енергия на този бебешки монитор.

Удобна употреба благодарение на мобилното родителско устройство

Добре обмислените детайли ви позволяват да използвате бебешкия монитор по много прост начин. Благодарение на скобата, винаги имате монитора си с вас.  Дори и да се движите из къщата, винаги се чувствате много близо до малката си. С обхват до 450 м, бебефонът може да бъде поставен гъвкаво в къщата, но и на терасата или в градината.  Ако разстоянието е превишено, ще бъдете предупредени от аларма.
 

Особено гъвкав благодарение на USB адаптер и два USB кабела

 

Родителското устройство може да се използва както чрез USB адаптер, така и с батерии. Благодарение на отделния USB кабел, бебешкото устройство може да се управлява гъвкаво и чрез кабела, свързан към всеки стандартен USB източник.   Опцията за използване на бебешкото устройство, свързано към източника на захранване, елиминира възможността за незабелязано изключване на устройството, Например, поради слаби батерии.

Безопасна употреба благодарение на индикатора за нивото на шума

 

За да не пропуснете никакъв шум на детето, дори ако сте в шумна среда и чувате само слабо предаването на шума, индикаторът за нивото на шума светва веднага щом родителското устройство получи сигнал. Светодиодите, които светят, ви показват дали стаята на детето ви издава тихи шумове или вече плаче силно. Дисплеят за състоянието на светодиода има и други полезни функции: показва кога е превишено разстоянието до уреда до детето, както и нивото на зареждане на батериите. Тук можете да прочетете и силата на звука, на която е зададено родителското устройство.
 

Детайли за продукта:

- Цифрово предаване

- FHSS технология: безопасно, без грешки и без смущения предаване

- Обхват до 450 м

- ECO режим: 0% радиация в спящ режим

- VOX функция: интелигентен автоматичен старт, когато се появи звук

- Оптичен/акустичен контрол на разстоянието

- Регулируем интензитет на микрофона

- Оптичен звуков индикатор

- Затягаща скоба (за колан, джоб и др.)

- Родителско устройство: работа с батерии (батериите не са включени) или при източник на захранване чрез microUSB кабел

- Бебешко устройство: работа, свързана към източника на захранване чрез microUSB кабел

- Пакетът съдържа: родителско устройство, бебешко устройство, 1 мрежов адаптер, 2 microUSB кабела.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,200 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.
Acest site utilizează cookie-uri.