Бариерна защита против падане бебешко легло, дължина 100 см, синьо-сиво, Reer Sleep'n Keep 45101

SKU: 3769327
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 18 Април - 22 Април
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
110 15 лв 126 47 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Предпазва от падане от леглото

Малките деца, подобно на възрастните, се движат дори когато спят и често променят позицията си по време на фазите на сън и сънуване. Ние, възрастните, активираме мускулите си несъзнателно, околната среда се запаметява и избягваме да падаме от леглото. Но този инстинктивен механизъм трябва да се научи първо, той не работи перфектно при малки деца. Релсата за легло Sleep'n Keep осигурява надеждна защита срещу падане от леглото.

Бебетата и малките деца, по-специално, са изложени на риск от падане

Центърът на тежестта на бебетата и малките деца е много по-висок от този на възрастните, поради което те често могат да страдат от наранявания на главата дори при падане от ниска височина. Това може да доведе до тежко травматично мозъчно увреждане, особено при новородени. Предпазителят на леглото може да предотврати падането от леглото. Бариерата на леглото улеснява, наред с други неща, прехода от яслите към по-голямото легло за деца и младежи.

Защо тази бариера на леглото е безопасна за даеосебит

С XL височина от 50 см, бариерата на леглото Reer's Sleep'n Keep дава на бебето допълнителна сигурност по време на сън. Благодарение на височината си XL, той е подходящ и за високи матраци с дебелина до 30 см. Благодарение на изключително широките си и стабилни крака, релсата против падане осигурява сигурно сцепление с решетъчната рамка без подхлъзване. Найлоновото покритие е меко и не шумоли, чувства се особено приятно, като също така осигурява защита срещу болезнени удари по ръба на леглото.

Особено стабилни, 3 сигурни мотора за захващане

Има три различни начина за закрепване на бариерата към леглото, така че да не се подхлъзва, преобръща или пада. Възможно е фиксирано болтово захващане на краката на системата.  Ако предпочитате бърза инсталация, можете да прикрепите релсата на леглото към отделните ламели на печката за легло, като използвате включената предпазна велкро лента, с променливо регулиране, или можете да го затегнете върху рамката с ламели с включено напрежение на колана. 

Релсата за легло се доставя предварително сглобена. По този начин монтажът и демонтажът се извършват бързо и лесно. Благодарение на стабилните си опорни крака и индивидуално регулируемата система за каишка, тя може да бъде здраво прикрепена към решетъчната рамка на печката на леглото и е готова за употреба само с няколко прости стъпки. Просто я хванете между ламелите и матрака.    Не се изисква допълнително завинтване на леглото. Изключително широките опорни крака предотвратяват подхлъзване по рамката с ламели.  Бариерният капак е свалящ се и миещ се, изработен е от пластмаса без PVC и фталат.

Идеален за пътуване и лесен за съхранение

Вашето бебе също трябва да може да спи безопасно във всяко легло. Когато бебето ви е с баби и дядовци или когато пътувате, бариерата на леглото на Reer's Sleep'n Keep осигурява безопасност и защита по време на сън. Той е компактен и може да бъде демонтиран на малки индивидуални пръти, за да спести място.   Благодарение на практическата система за свързване, Можете да го сглобите и разглобите или да го сгънете бързо и лесно само с няколко прости стъпки. Практичната найлонова чанта го прави лесен за носене и може да се съхранява навсякъде. 

Съвместимост на бариерата с леглото (уверете се, че ви подхожда)

 • За надеждно сцепление на релсата на леглото е важно релсата да бъде фиксирана с една от опциите за закрепване (колан, велкро лента, винтова връзка). Ето защо, за съжаление, не можете да използвате тази бариера за пролетни легла и водни легла.
 • Подходящ за матраци с височина 10-30 см: по-високите матраци биха оставили твърде малко от височината на бариерата навън и детето ви може да падне над парапета. На някои матраци, по-малки от рамката на леглото, има пространство между релсата на леглото и матрака, в което детето може да се хване и в най-лошия случай да се удуши. Затова, моля, уверете се, че тази празнина не се образува близо до бариерата на леглото!
 • Подходящ за легла с дължина от 150 до 200 см: детето ви трябва да може да стане от леглото и поради тази причина не трябва да ограждате леглото с бариери наоколо. За да можете безопасно да влизате и излизате от леглото (валидно за по-големи деца, които могат да направят това) и да не хванете детето в капан, моля, уверете се, че сте избрали правилната дължина на бариерата на леглото.
 •  
 • За пълната безопасност на децата обобщаваме и настояваме да:
 • Обърнете внимание на минималната височина на матрака, за да предотвратите подхлъзване
 • Обърнете внимание на максималната височина на матрака, така че бебето или детето да не падне
 • Моля, не изграждайте крепост от бариерите на леглото, така че детето ви да може да стане от леглото самостоятелно. Бариерата на леглото не замества яслите!

Детайли за продукта

 • предлага на малките голяма защита по време на сън
 • за деца на възраст от 18 месеца до 5 години
 • подходящ за легла с дължина от 150 до 200 см
 • Бариерата е много висока: 50 см
 • подходящ за матраци с дебелина от 10 до 30 см
 • Лесен монтаж благодарение на системата за свързване на пръти
 • няма нужда да се завинтва на леглото (не поврежда леглото)
 • Няма риск от подхлъзване, благодарение на три опции за затягане (каишка, велкро, винтово закрепване)
 • Малък и лесен за разглобяване, идеален за дома и в движение
 • Доставя се с практична чанта за лесно съхранение и транспортиране
 • материал: метална рамка; Нешумолеща, миеща се, без фталат мека полиестерна торбичка
 • Не е подходящ за двуетажни легла и водни легла, въздушни матраци
 • цвят: синьо-сив
 • Размери: 100 см х 50 см х 44 см
 • Съдържание: 1x Бариера за легло, 1x Калъф за носене, Застрахователен материал

Подобни продукти
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.