Чаша за пиене First Cup Boy, силиконов адаптер против капково пиене, щипка за затягане, 330 ml, от 12 месеца, nip 35049

SKU: 3769353
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
14 94 лв 17 16 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Чашата® за пиене nip First Cup против разливане е с вместимост 330 ml, изработена е от PP (полипропилен) и е снабдена с капак. Специално проектиран за периода, когато детето се научава да пие самостоятелно. Полупрозрачното тяло ви позволява лесно да видите нивото на пълнене с течност. 
Адаптерът® за пиене nip е изработен от мек силикон, прозрачен синтетичен материал, много издръжлив, нечувствителен към светлина и топлина, хигиеничен и лесен за почистване.  Интегрираният клапан против колики предотвратява поглъщането на въздух и предотвратява коликите, а иновативната система ACTIFLEX® предотвратява затварянето или залепването на зърното, осигурявайки постоянен поток от течност без чести спирания. Зърното е плътно прикрепено към чашата, не позволява капене или източване.
Чашата First Cup от нип® е изработена от нечуплива и висококачествена PP полипропиленова пластмаса и е снабдена с щипка, която да бъде прикрепена към дрехи или чанта. Подходящ е за бебета от 12 месеца, има ергономична форма на пясъчен часовник и е лек, което го прави лесен за хващане и задържане. Капачката с винт и зърното пасва на всички чаши® за пиене.
Както всички продукти на NIP®, бебешките чаши са произведени изцяло в Германия от висококачествени материали, не съдържат бисфенол А (BPA), безопасни са за храна и са сертифицирани от независими лаборатории и институти в съответствие със стандартите EN 14350.  
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Чаша за пиене против разливане, която подпомага изучаването на процеса на пиене,
-    Широко гърло за лесно пълнене и почистване,
-    Вместимост 330 мл,
-    Леки и нечупливи,
-    Ергономична форма на пясъчен часовник, лесна за хващане,
-    С клипс за закрепване към чанта или облекло,
-    Полупрозрачно тяло, нивото на пълнене с течност се вижда,
- Питейно зърно с големи меки силиконови отвори, анти-капково    ,
- Вентилационен клапан против колики    , който предотвратява поглъщането на въздух и предотвратява коликите,
-    Иновативната система ACTIFLEX® предотвратява затварянето или залепването на зърното и осигурява постоянен поток на пиене,
-    Много дебел уплътнителен пръстен, за оптимално прилягане, без капково,
-    Прозрачен защитен капак, лесен за повдигане,
-    Капачка с винт и зърното годни всички нип® чаши за пиене,
-    Висококачествен полипропиленов (PP) материал, приятен на допир, безопасен за храна,
-    За малки деца на възраст над 12 месеца,
-    Произведено 100% в Германия, от висококачествени материали, без BPA,
-    Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14350.
 


Подобни продукти
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.