Чаша за пиене с дръжки Тренировъчна бутилка Момче за деца, силиконов антикапков адаптер за пиене, 150 мл, от 6 месеца, нип 35057

SKU: 3769357
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
22 03 лв 25 28 лв Препоръчителна цена ?
Описание

® Тренировъчната бутилка nip е с вместимост 150 ml, изработена е от PP (полипропилен) и е снабдена с дръжки и капак. Специално проектиран за периода, когато детето се научава да пие самостоятелно. Ясните маркировки върху бутилката осигуряват точно измерване на храната.
Адаптерът® за пиене nip е изработен от мек силикон, прозрачен синтетичен материал, много издръжлив, нечувствителен към светлина и топлина, хигиеничен и лесен за почистване.  Той е проектиран така, че оптималното количество течност изтича от бутилката, без да позволява натрупване на въздух, който бебето поглъща и след това се подува. Иновативната система ACTIFLEX® предотвратява затварянето или залепването на зърното и осигурява постоянен поток от течност, без да се налага да спирате често. Зърното се прикрепя плътно към бутилката, не позволява капене или изтичане и приляга на чашки® и бутилки с широко гърло.  
Бебешката чаша Training Bottle Boy от нип® е подходяща за бебета от 6 месеца, има ергономична форма с дръжки, детайли, които улесняват хващането и задържането. Чашата за пиене за деца е продукт за учене на самостоятелно хранене на бебето, високо оценен от родителите и обичан от децата.
Както всички продукти на NIP®, бебешките чаши се произвеждат изцяло в Германия от висококачествени материали, не съдържат бисфенол А (BPA), безопасни са за храна и са сертифицирани по EN 14350.  
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Чаша за пиене против разливане, която подпомага изучаването на процеса на пиене,
-    Широко гърло за лесно пълнене и почистване,
-    Вместимост 150 мл,
-    Свалящи се ергономични дръжки за сигурен захват,
-    Леки и нечупливи,
- Питейно зърно с големи меки силиконови отвори, анти-капково    ,
- Вентилационен клапан против колики    , който предотвратява поглъщането на въздух и предотвратява коликите,
-    Иновативната система ACTIFLEX® предотвратява затварянето или залепването на зърното и осигурява постоянен поток от пиене,
-    Ясни маркировки върху бутилката, които осигуряват точно измерване на храната,
-    Висококачествен полипропиленов (PP) материал, приятен на допир, безопасен за храна,
-    За малки деца от 6-месечна възраст,
-    Миеща се съдомиялна,
-    Произведено 100% в Германия, от висококачествени материали, без BPA,
-    Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14350.


Подобни продукти
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.