Бебешка играчка за никнене на млечни зъби, синя, 3-12 месеца, nip 37021

SKU: 3769359
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 03 Юни - 05 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
6 61 лв 7 58 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Обикновено около 6-месечна възраст (всяко бебе има свой собствен темп на развитие) се появяват първите зъби. Тази играчка за никнене на зъби може да бъде с малките през този период на дискомфорт, проявяващ се особено със сърбеж и болка в областта на венците. Играчката има осем области с различни повърхности, които дават на бебето ви разнообразни хапливи преживявания.
Бебетата откриват света с устата, ръцете и очите си. Цветът и веселата форма на играчката за никнене на зъби® предизвиква любопитството на малките и ги приканва да изследват. По този начин те могат да имат първите си преживявания с различни форми и структури, а усещането за допир и захват се тренират по пътя.
Благодарение на повърхността си, малката играчка за зъби с форма на човек нежно масажира венците на вашето бебе, докато го дъвче. С дълги крака малкият човек може дори да достигне моларната област. Ергономичната форма и ниското тегло помагат на детето да вземе играчката, да я ухапе и да я дъвче. Тя може да бъде прикрепена към дрехите с помощта на верига или биберонни пръчки.
Както всички продукти на NIP®, за да се гарантира постоянно качество, чесалките се произвеждат в Германия от висококачествен полипропилен (PP), който не съдържа BPA или PVC.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Играчка за никнене на зъби за прецизен масаж на венците и облекчаване на болката;
-    С осем различни дъвкателни зони за разнообразно усещане за ухапване;
-    Краката на играчката човек достигат до кътниците;
-    Ергономична форма, лесна за хващане;
-    Изключително лек и приятен за държане;
-    Затягащ отвор за верига за биберон с кука, много практичен за пътуване;
- Подходящ за бебета на възраст 3-12    месеца;
- Произведено в Германия, от висококачествен полипропилен (PP), без BPA, без PVC и без фталат    ;
-    Сертифициран по стандарта за безопасност за играчки EN 71.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,100 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.