Бебешки пръстен за никнене на млечни зъби, охлаждащ ефект, масаж и успокояване, 3+ месеца, nip 37073

SKU: 3769362
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 03 Юни - 05 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
16 52 лв 18 97 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Около 6-месечна възраст, когато започват да се появяват първите зъби, често се появяват неприятна болка и сърбеж. Този пръстен за играчки за зъби с три различни вида повърхности може да осигури различни усещания за облекчаване на болката чрез охлаждане или масаж. След като поседят известно време в хладилника, пълните с вода предмети удобно охлаждат венците за по-дълъг период от време, за да облекчат болката, причинена от растежа на зъбите. 
Играчката за никнене на зъби от нип® може да се използва още на 3-месечна възраст. Структурираната му повърхност нежно масажира венците, а разнообразието от материали с различна степен на твърдост дава различни усещания за захапка и дъвчене. Дългите елементи на пръстена за никнене на зъби достигат чак до кътниците, където боли бебето най-много. В същото време различните структури на повърхността на играчката стимулират инстинкта за игра и чувството за допир. Тъй като е много лек и ергономичен, за бебетата също е лесно да хващат и държат с една ръка.
Пръстенът за никнене на зъби® е бил обект на проучване сред родителите в Германия, а резултатите показват, че 92% от семействата, които са тествали продукта, са имали много добро мнение за него (проучването е проведено от mibaby.de).
Подобно на всички продукти на NIP®, за да се гарантира постоянно качество, гризалките са изработени от висококачествени материали, които не съдържат пулутион (без BPA, без PVC, без фталат).
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
    • Играчка за никнене на зъби за прецизен масаж на венците и облекчаване на болката;
    • Ергономична форма: дългите дъвкателни елементи достигат до задните зъби;
    • Охлаждащ ефект без токсични вещества;
    • 2-те напълнени с вода елемента, охладени в хладилника, постепенно освобождават студа;
    • Структурираната повърхност нежно масажира венците;
    • Материали с различна степен на твърдост, за разнообразно усещане за захапка и дъвчене;
    • Различните структури по повърхността на играчката стимулират игровия инстинкт и усещането за допир на детето;
    • Изключително лек и приятен за държане;
    • Подходящ за бебета на възраст 3 месеца;
    • Произведено в Германия, от висококачествен полипропилен (PP), без BPA, без PVC и без фталат;
    • Сертифициран по стандарта за безопасност на играчките EN 71.
 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,150 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.