Бебешки стартов комплект за стоматологична помощ, 2 четки за зъби, меки гумени влакна, 4+ месеца, NIP 37086

SKU: 3769369
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Юни - 26 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
13 20 лв 15 17 лв Препоръчителна цена ?
Описание

През първите години от живота на бебето устата се нуждае от много внимание, тъй като основата на здравите зъби и венци се поставя много рано. Ето защо, правилната грижа за устата започва още преди появата на първия зъб. По този начин бебето не само ще бъде подготвено за появата на зъби, но ще свикне с правилната устна хигиена от самото начало. 
® Комплектът бебешки четки за зъби nip се препоръчва от 4-месечна възраст и съдържа четка с меки гумени остриета за нежно масажиране на чувствителните венци на бебето и четка с меки гумени влакна, която осигурява почистване на върховете на първите бебешки зъби. Ергономичната форма на четките за зъби ги прави лесни за хващане, а дръжката против хлъзгане осигурява сигурно захващане.
Както всички продукти за нип®, за да се гарантира постоянно качество, бебешките четки за зъби се произвеждат в Германия от висококачествени, лесни за почистване, нетоксични материали, които не съдържат BPA или PVC.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

 

Спецификации на продукта:
    • Комплект от 2 четки за зъби за масажиране на венците и нежно почистване на върховете на бебешките зъби;
    • За нежно, игриво настаняване с миене на зъбите;
    • Четката с меки гумени остриета нежно масажира чувствителните венци на бебето и облекчава зъбобола;
    • Тренировъчна четка с мек гумен косъм нежно почиства върховете на нови зъби и предпазва чувствителните венци от нараняване;
    • Ергономични дръжки с противоплъзгаща повърхност за сигурен захват;
    • Лесен за почистване;
    • Препоръчва се за бебета от 4 месеца;
    • Произведено 100% в Германия, от висококачествени, нетоксични, без BPA, без PVC материали.

 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,100 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Този уебсайт използва бисквитки.