Тренировъчна чаша против капково пиене за деца, 260 мл, от 9 месеца, нип 35099

SKU: 3769371
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
16 50 лв 18 96 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Чашата против капково® пиене nip Trainer Cup е с вместимост 260 ml, изработена е от PP (полипропилен) и е снабдена с капак. С твърд клюн, приятелски настроен към зъбите, и 2 компонентни клапана, които предотвратяват поглъщането на въздух и предотвратяват коликите. Специално проектиран за периода, когато детето се научава да пие самостоятелно. Полупрозрачното тяло ви позволява лесно да видите нивото на пълнене с течност.
Бебешката бутилка Trainer Cup от нип® е изработена от нечуплива и висококачествена PP полипропиленова пластмаса. Подходящ е за бебета от 9 месеца, има ергономична форма на пясъчен часовник и е лек, лесен за хващане и задържане. 
Както всички продукти на NIP®, бебешките чаши са произведени изцяло в Германия от висококачествени материали, не съдържат бисфенол А (BPA), безопасни за храна и са сертифицирани от независими лаборатории и институти за изпитване съгласно EN 14350.  
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Чаша за пиене против разливане, която подпомага изучаването на процеса на пиене;
-    Широко гърло за лесно пълнене и почистване;
-    Силен клюн за пиене, приятелски настроен към зъбите и устойчив на течове и ухапвания;
-    С 2 силиконови клапана, лесни за сваляне и почистване, което предотвратява поглъщането на въздух и предотвратява коликите;
-    Вместимост 260 мл;
-    Леки и нечупливи;
-    Ергономична форма на пясъчен часовник, лесна за хващане;
-    Полупрозрачно тяло, нивото на пълнене с течност се вижда;
-    Прозрачен защитен капак, който не позволява поток, лесен за повдигане;
-    Винтовата капачка и клюнът пасват на всички чаши® за пиене;
-    Висококачествен полипропиленов (PP) материал, приятен на допир, безопасен за храна;
-    За малки деца от 9-месечна възраст;
-    Произведено 100% в Германия, от висококачествени материали, без BPA;
-    Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14350.
 


Подобни продукти
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.