3-в-1 Предфилтър/HEPA/Активен въглен комбиниран филтър за пречиствател Airbi Guard BI3141

SKU: 3769417
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 25 Април - 29 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
82 69 лв 94 96 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Резервен комбиниран филтър за пречиствател на въздух Airbi GUARD (BI3140). Филтърът се състои от предварителен филтър, въглероден филтър и HEPA филтър. Експлоатационният му живот е около 1 година.

 

Предварителният филтър, който може да се почиства с прахосмукачката, улавя големи частици, прах и животински косми и удължава живота на останалите филтри.

Филтърът с активен въглен запазва миризми като формалдехид, безцветен, запалим газ със силна остра миризма, често считан за най-опасното вредно вещество в апартаментите, защото е изключително дразнещ за дихателните пътища и очите.

HEPA филтърът премахва микроскопични частици, най-опасни за организма, с размери 0,1 μm, като цветен прашец, дим, акари, спори на плесени, гъбички, бактерии, вируси.

 

Технически спецификации

Размери: 165 x 165 x 220 мм

Тегло: 430 г


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.