3D водоустойчива защита против изпотяване за матрак 60х120 см, AirCuddle TOP SAFE TS-120

SKU: 3769472
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 30 Ноември - 04 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
181 94 лв 227 41 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Технологията AirCuddle осигурява спокойствие и комфорт по време на сън, още от първия ден на живота. Най-голямото притеснение на всяка нова майка е свързано с безопасността на бебето по време на сън, особено когато бебето спи само в яслите. Когато бебетата успеят да се търкалят по корем, без да могат да се върнат в друга позиция, съществува риск да не могат да дишат. Използването на протектор против изпотяване AirCuddle TOP SAFE позволява на въздуха да циркулира свободно около главата на бебето, благодарение на триизмерния несвиваем слой пчелна пита.

Защитата AirCuddle TOP SAFE е изработена от 3 слоя:

- Специалната структура на горния слой на протектора за матрак Top Safe позволява на бебето да диша свободно, поддържайки идеална телесна температура и предотвратявайки повторното вдишване на издишания въглероден диоксид.

- Абсорбиращият среден слой улавя течности и влага. Въздухът, циркулиращ през 3D структурата, бързо премахва влагата, поддържайки бебето сухо и удобно.

- Долният слой е водоустойчив и предотвратява преминаването на течности и прах в материала на матрака. Той също така действа като бариера, предотвратявайки контакта на бебето с алергени и бактерии, които могат да съществуват в матрака.

TOP SAFE се побира на всеки матрак и лесно се фиксира с ластиците в четирите ъгъла. Тъй като е лесна за транспортиране и използване, защитата TOP SAFE е идеална и за пътуване, така че детето винаги може да се възползва от чиста и здрава повърхност за спане.

Пере се в машина при 60 °C и изсъхва изключително бързо.

Протекторите AirCuddle са изработени от много висококачествени материали и са получили множество европейски сертификати.  Чрез изключителен ангажимент са създадени специални продукти, предназначени да гарантират безопасността, хигиената и комфорта на бебетата. Технологията се основава на материал с триизмерна структура на пчелна пита, състояща се от силни взаимосвързани влакна, които образуват устойчив на компресия слой. Този материал, който е в основата на всички продукти на AirCuddle, може да издържи тегло до 2800 kg/m2 , без да се компресира напълно, като по този начин гарантира постоянен въздушен поток и оптимална дишаемост. Съставен от 90% чист въздух, този специален 3D материал е въздушна възглавница, която естествено помага да се поддържа идеална телесна температура, като премахва топлината и влагата, отделяни по време на сън.

Размери: 60x120 см


Производител: AirCuddle.
Местоположение на склада: MCT-ABI.
Ean: 9400000118414.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,300 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.