• Бърза доставка
152 27 лв 179 75 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Сандвич машина за 4 вкусни сандвича, Black Silver Collection, Berlinger Haus, BH 9241
Продуктът е с много красив и модерен дизайн, цвят Black Silver на марката BerlingerHaus.
С помощта на този продукт ще можете да си направите най-вкусните и най-хубавите сандвичи!
Продуктът разполага с термостат, с който можете да избирате степента на препичане на хляба чрез 6-те стъпки за настройка.
Уредът за сандвичи работи на напрежение 220-240 V - 50/60 Hz и е с мощност до 1400 W.
Подарете този продукт на колеги, семейни приятели или любими хора!


Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Berlinger Haus
Berlinger Haus е марка, която произвежда и търгува със съдове за готвене, представени на пазара от повече от 15 години. Марката предлага широка гама от ръчно изработени професионални продукти, които са иновативни и ексклузивни и са изработени от качествени материали, винаги адаптирани към всекидневните нужди на модерните потребители. Подходящи за най-взискателните изисквания на пазара и в крак с най-новите производствени технологии, продуктите Berlinger Haus са внимателно изработени от изключителни дизайнери и превръщат готвенето в приятно преживяване.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.