Детска палатка Iso Trade, Замъкът на принцесата, 89см, Розов

SKU: 3769888
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 06 Март - 08 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
81 14 лв 97 38 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Детска палатка за игра, шестоъгълна, със завеси, розова, 135х135х140 см


Детската палатка е чудесен начин да имате творческа и въображаема игра у дома и навън. Тя стимулира въображението и ви позволява да прекарвате качествено време с играчки или други деца. 

Палатката определено е незаменим спътник. Има шестоъгълна основа, 6 входни отвора и козирка с пирамидална форма. Цветът на шперплата му придава естетическа стойност.  Входовете са покрити с полупрозрачни бели завеси, които се сливат перфектно с останалата част от палатката. Решението, приложено с лъкове, добавя чар и разнообразява забавлението.        

Размерът на палатката позволява на няколко деца да седят в нея  по едно и също време или да поставят вътре много играчки, възглавници или други аксесоари, което гарантира комфорт и качествено време. Той е идеален за братя и сестри или близнаци или за забавление с приятели и колеги.

Сензационната къща се препоръчва както за момчета, така и за момичета.

Продуктът е идеален както за вътрешна, така и за външна употреба, например в градина или парк.

Палатката е лесна и бърза за сглобяване. Тя не изисква технически опит или допълнителни инструменти. Леката рамка с метод на монтаж с натискане позволява ефективно и лесно разполагане.

Благодарение на сгъваемите елементи, неговото съхранение или транспортиране се извършва без проблеми.

Изглежда красиво вечер с допълнителен декор под формата на осветителен венец.

Палатката ще бъде идеална за лично битово ползване, както и оборудване за детски градини или заведения за грижи и образователни институции.

Приказна къща е чудесна идея за подарък, който ще донесе усмивка на вашите малки.

Спецификации:

  • цвят: розов
  • Материал: полиестер, пластмаса
  • възраст: от 3 години
  • сертификати: CE, EN71
  • Размери (дължина/ширина/височина): 135x135x140 см
  • Тегло: 1.67 кг


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.