• Бърза доставка
141 26 лв 169 52 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Детска палатка за игра, 3 в 1, иглу и къща, с тунел, 200 топки, покривало, 375x118x96 см


Искате ли да предложите на вашето мъниче гарантирано забавление часове наред? Палатка 3 в 1 е страхотна играчка, която ще предизвика усмивка на лицето на всяко дете, независимо от възрастта му. Можете да се насладите на голяма квадратна къща, дълъг тунел, прозрачна шатра иглу и до 200 топки, които ще осигурят на вашето дете забавни игри.

Невъзможно е да скучаете. Всички части на композицията могат да се използват поотделно или заедно - това ви дава много възможности за забавление.
Монтажът му е много удобен. Просто извадете къщата от практичния калъф и тя е готова за използване.

Рамката на палатката и тунела са изработени от стабилен фибростъкло, а цветната синтетична материя е пригодена за устойчивост на деца.

Светещите топки са изработени от висококачествена пластмаса и дори след деформация ще възвърнат първоначалната си форма.

Сложният комплект не заема много място.

Палатката може да се монтира както вътре, така и извън къщата. Поради възможността за лесно сгъване и разгъване, както и удобния транспорт, можете лесно да го вземете в градината, на плажа или на пикник.

Спецификации:

  • сертификати: CE, EN71
  • възраст: от 3г
  • макс.размери (дължина/ширина/височина): 375x118x96 см
  • диаметър на топката: 5 см
  • тегло на комплекта: 2,5 кг
  • комплектът включва: палатка иглу, палатка къща, тунел, 200 топки, покривало


Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.