Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
115 82 лв
Разпродаден
Описание
КОТЕШКО ДЪРВО 118СМ
  • ДРАПАК С 5 НИВА   - стълбът за одраскване под формата на дърво е с височина 118 см, разделен е на 5 етажа, през които котката може да се движи свободно и да мързелува, но и да дебне и да играе с други котки. Здравата конструкция с широка основа осигурява стабилността на клечката за надраскване. Основното предимство на дървото е уютна къща, благодарение на която котето ще може да почива свободно.
  • ЕКЗЕКУЦИЯ   -   пост за надраскване   е направен от   линия сизал от растителен произход, която се произвежда от влакна от агаве. Той е екологичен и следователно безопасен за нашите домашни любимци. Цялото е завършено с основа, покрита с мека козина.
  • ИГРАЧКИ ЗА КОТКИ   - на дървото има пухкава мишка на ластик, която стимулира любопитството на котката и насърчава котката да играе или ловува. Освен това, на 4-то ниво на стълба за надраскване има въже, по което котката може да се катери.
  • УНИВЕРСАЛЕН   ВЪНШЕН ВИД   - клечката за надраскване се отличава с модерен и уютен дизайн, благодарение на който ще изглежда добре във всяка стая. Котешко дърво ще се впише идеално във всеки интериорен дизайн - независимо от стила или аксесоарите.
  • СПЕЦИФИКАЦИЯ   - размери (височина/широчина): 118х49см.

Изключително   естетичен и издръжлив   драскачът за котки е идеалното място за заточване на нокти. Всеки собственик трябва да помисли за този практичен подарък за своя домашен любимец – в противен случай може да очаква ускорен ремонт и неочаквани разходи заради повредени тапети или мебели.   Всяко котенце има нужда от място, където да наточи ноктите си - тук ще бъде перфектен драскач за котки . Външният слой на голям котешки стълб за надраскване се състои от   подсилена плитка от въже от сезал , която перфектно ще се справи с остри нокти.

Подовете на котешка драскалка са облицовани с изключително мека козина, която гарантира комфортна почивка с мъркане на заден план . Основното предимство на дървото е уютната къща. Допълнителна опция за почивка е леговище на 3-то ниво на одраскването. Котето ще може да си почива свободно. 5 нива на наблюдение за задоволяване на котешкото любопитство. В случай на скука   можете също да ловите   мишката   инсталиран _   върху гумената лента , разположена на 5-ия етаж на стълба за надраскване - можете да ги хванете и атакувате. Освен това, на 4-то ниво на стълба за надраскване има въже, по което котката може да се катери.

Драскачът за котки ще се впише идеално във всеки интериорен дизайн - независимо от стила или аксесоарите. Дървото е подходящо за котки от различни породи.


Спецификации
Title
Value
Тежест:
8.7 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.