Еластичен калъф за фотьойл, Royal, HEJ1-26

SKU: 3777359
  • Бърза доставка
Ползи:
  • 1.23 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
41 07 лв
Разпродаден
Описание

Еластичните калъфи за креслата са изработени от мека и пухкава материя, в топли плътни цветове.Поради еластичността на материала от който са изработени, калъфите ще заемат формата на креслата. Следователно те се вписват в няколко модела и размери на фотьойли. Препоръчваме калъфите за моделите дивани и фотьойли подобни на тези от снимките. Информация Снимките са за презентация, така че може да има малки разлики в нюансите, в зависимост от настройките на вашия монитор 

ВНИМАНИЕ !!! Преди да направите поръчката си, измерете вашето кресло и се уверете, че отговаря на посочените по-горе размери. 

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА: 

1 х калъф за фотьойл 

2 х ролки за фиксиране

 ПОДАРЪК 1 х предна част на възглавница 45х45 см (същия модел с калъф) 

Преди пускане на поръчката препоръчваме: 

- Измерване на дивани и фотьойли; (вижте метода на измерване в раздел РАЗМЕРИ) 

- Проверете и диваните, и фотьойлите дали можете да вкарате 3-4 пръста (широчина на една длан) между седалката и облегалката. За да легнат върху седалката, калъфите трябва да се закрепят (вмъкнат) между облегалката и да се вмъкнат прътите на седалката за фиксиране.
Цвят: Crem, Браун.

дължина на фотьойла: 90х140см

Ширина на дивана: 70х110см

височина: 100 см

Спецификации
Тежест: 1.5 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.