Еластичен диван за 3 места, Royal, HEJ3-26

SKU: 3777377
  • Бърза доставка
Ползи:
  • 1.54 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
51 47 лв
Разпродаден
Описание

Еластичният калъф за 3-местни дивани е изработен от еластична синтетична материя, в топли, плътни цветове. Поради еластичността на материала, от който е изработена, покривалото ще придобие формата на дивани. Следователно, той пасва на много размери и размери на дивани. При закупуване на този продукт ще получите като подарък калъфка за възглавница cocolino 45х45 см. 

ВНИМАТЕЛЕН!!! Преди да направите поръчката си, измерете дивана си и се уверете, че отговаря на посочените по-горе размери. Информация: Снимките са за презентация, така че може да има малки разлики в нюансите, в зависимост от настройките на монитора Ви Препоръчваме калъфите за моделите дивани и фотьойли, подобни на тези на снимките по-горе. Как да фиксираме калъфа: 

Преди пускане на поръчката препоръчваме: 

- Измерване на дивани и фотьойли; (вижте метода на измерване в раздел РАЗМЕРИ) 

- Проверете и диваните, и фотьойлите дали можете да вкарате 3-4 пръста (широчина на една длан) между седалката и облегалката. 

За да легнете върху седалката, калъфите трябва да бъдат фиксирани (вмъкнати) между облегалката и седалката и трябва да се вкарат пръчките за фиксиране.

Цвят: кремав цвят, Браун.

дължина на покривалото на дивана: 180-230см 

ширина: 90-110см 

височина: 90-110см

Спецификации
Тежест: 1.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.