2-местно еластично калъфче за диван, цветни форми, HEJ2-22

SKU: 3777668
  • Бърза доставка
Ползи:
  • 1.38 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
46 30 лв
Разпродаден
Описание

Еластичният калъф за 2-местните дивани е изработен от еластична синтетична материя, в топли, плътни цветове. Поради еластичността на материала, от който е изработена, покривалото ще придобие формата на дивани. Следователно, той пасва на много размери и размери на дивани. При закупуване на този продукт ще получите като подарък калъфка за възглавница cocolino 45х45 см. 

ВНИМАТЕЛЕН!!! Преди да направите поръчката си, измерете дивана си и се уверете, че отговаря на посочените по-горе размери. Информация: Снимките са за презентация, така че може да има малки разлики в нюансите, в зависимост от настройките на монитора Ви Препоръчваме калъфите за моделите дивани и фотьойли, подобни на тези на снимките по-горе. Как да фиксираме калъфа: 

Преди пускане на поръчката препоръчваме: 

- Измерване на дивани и фотьойли; (вижте метода на измерване в раздел РАЗМЕРИ) 

- Проверете и диваните, и фотьойлите дали можете да вкарате 3-4 пръста (широчина на една длан) между седалката и облегалката. За да легнете върху седалката, калъфите трябва да бъдат фиксирани (вмъкнати) между облегалката и седалката и трябва да се вкарат пръчките за фиксиране.
Цвят: Бяло, сиво, черно.

2-местен диван дължина: 140х180 см

Ширина на дивана: 70х110см

височина: 100 см

Спецификации
Тежест: 1.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.