90 18 лв
Разпродаден
Описание

Съхранявайте и организирайте всичките си шевни консумативи в един удобен комплект с кошницата за шиене Navaris в комплект със 76 аксесоара. Просторната кутия съдържа подвижна тава с 4 отделения и възглавница за иглата.

ОРГАНИЗАТОР НА ШЕВНИ КОМПЛЕКТИ

 • С подвижна вложка с 4 отделения, щифт за възглавница и еластичен джоб за съхранение, шевната кутия Navaris предлага достатъчно място за всички шевни консумативи и аксесоари.

ПРОСТОРНО ХРАНИЛИЩЕ

 • Организирайте по-малките предмети в подвижната пластмасова тава и дръжте по-големи парчета като тъкани и модели за плетене отдолу.

В КОМПЛЕКТ С АКСЕСОАРИ

 • Кошницата за шиене Navaris идва с всичко необходимо за проекти за домашно шиене и е чудесна идея за подарък за любителите на хобито. Комплектът включва конец в 10 цвята, ножица, резба на иглата, игли, игли с различни размери, копчета, гилза, предпазни щифтове, щифтове и измервателна лента от 150 см.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 • Моля, пазете комплекта си за шиене далеч от малки деца! Риск от задавяне / малки части, които могат да бъдат погълнати. Комплектът съдържа остри предмети (игли, игли, ножици), които могат да причинят наранявания.

Спецификации

 • Материал: борова дървесина, полиестер, PP, памук
  • Размери: 9,7 x 6,9 x 4,9" (24,5 cm x 17,5 cm x 12,5 cm) x 12,5 cm.

  Доставка

  • 1x Кутия за шиене с аксесоари

цвят: Многоцветен.
tip_produs: Организатор на аксесоари за шиене.
материал: Дърво.
форма: Правоъгълна.
number_boats: 1.
височина: 12.5 cm.
дължина: 24,7 см.
ширина: 17.5 cm.
тегло: 0,866 кг.
Спецификации
Тежест: 0,870 Kg
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.