Дървена къща за птици Navaris, S, 20cm, 46743.1

SKU: 3782468
Доставка:
 • Време за доставка: между 03 Май - 06 Май
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
47 56 лв 57 05 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Дайте възможност на насекомите да гнездят и да спят зимен сън с Navaris Small Insect Hotel! Хотел Наварис Малко насекомо предлага на много същества естествена възможност за гнездене за важни задачи в природата.

ЕКОЛОГИЧНА СТОЙНОСТ

 • Ганганите изпълняват много важни задачи в природата, като опрашване на растения или контролиране на вредители. Различните многобройни стаи в хотела за насекоми се грижат за
  широка гама от различни видове насекоми и техните специални нужди за гнездене.

Забележка относно материала за пълнене

  Моля, имайте предвид, че пълнителите са добре вградени в къщата за насекоми. По този начин те не могат да бъдат премахнати или заменени.

ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО

 • Всяко отделение привлича различни насекоми. В горната стая, пълна с мъртва дървесина, слама и кръгла дървесина, ушите и пчелите се чувстват много комфортно. Бамбуковата и горската секция също са подходящи за пчели. Средното отделение е най-подходящо за пеперуди, а голямото отделение отдолу с борова шишарка е най-подходящо за зелени крила и калинки.

Спецификации

 • Размери: 15 х 8 х 20 см
 • Материали: борова дървесина, железен лист, бамбук, борови шишарки, телена мрежа

Доставка

 • 1x Хотел Насекомо, S

цвят: Кафяв.
tip_produs: Кутия.
материал: Дърво.
за: Птици.
форма: Правоъгълна.
височина: 8 cm.
тегло: 0,526 кг.
дължина: 20 cm.
ширина: 15 cm.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,530 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.