7 см удължител за порти под налягане REER 46901

SKU: 3809168
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Април - 22 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
44 10 лв 50 64 лв Препоръчителна цена ?
Описание

7 см разширение за порти под налягане

- Увеличава монтажната ширина на портата за налягане REER със 7 см. Просто съединете разширението(ята) в портата за монтиране на налягане.

- Подходящ за следните видове REER порти: Чл. Не. 46302, 46320, 46340, 46402 и 46455.

- Материал: метал (стомана) и пластмаса (PA6, SEBS, POM)

- Цветове: метал - бял; пластмаса – светло сиво


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 2.0 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.