Mercaton® керамична градинска декорация, модел Джудже с фенер, лилаво, 25x21x46 см

SKU: 3810080
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 23 Април - 25 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
109 37 лв 131 24 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Градинска декорация, керамика, джудже с фенер, лилаво, 25x20.5x45.5 см


Градинските декорации имат ролята да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира в магическа земя, пълна с живот и цвят.

С повишаването на температурите природата оживява, а там, където искаме допълнителен цвят, градинската керамична декорация може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и, понеже искаме да сме уникални, търсим най-разнообразните модели декорации, които подчертават красотата на нашето малко кътче от рая.

Градинската декорация е изработена от устойчиви материали, а след това деликатно завършена и покрита с боя, за да запази цвета си жив във времето, дори и след излагане на външни климатични фактори (слънце, вятър, дъжд, сняг, замръзване).

Материалът, от който е създадена декорацията, керамика, е материал с много добри съпротивителни свойства, като е по-качествен от другите видове материали.

Основните критерии на материала са издръжливост, химическа устойчивост във времето и механична якост. По този начин декорацията ще запълни пространството с радост, бидейки истински плисък на цвят в нова зона на зеленина във вашата градина.

Такава декорация може лесно да бъде поставена навсякъде и може да бъде преместена, когато е необходимо. Ако по време на студените периоди искате да го преместите на закрито, в гаражи или килери, сравнително малкото му тегло ще помогне в това отношение.

Градинската декорация е забавна и сладка и може да направи вдъхновяващ подарък за близките.

Неговите ярки цветове и забавен модел ще ви примамят да го поставите възможно най-видимо, за да зарадвате очите на зрителите.

В същото време тази декорация може да направи вашата градина наистина уникално пространство, допълнено от цветя и аксесоари, специфични за външното пространство.

Спецификации:

  • Дължина: 25 см
  • Широчина: 20.5 см
  • Височина: 45.5 см
  • Материал: керамика

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 5.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.