Комплект съдове за готвене Beckum, неръждаема стомана, 7 части

SKU: 3815355
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 16 Април - 18 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
258 28 лв 271 87 лв (-4%) ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Description:

Комплектът кухненски съдове Beckum е изработен от висококачествена неръждаема стомана с марка Rostfrei, а основата с дебелина 1 см е съвместима с всички готварски печки.

Комплектът съдържа - тенджера с диаметър 16 см, височина 10 см, обем 1,5 литра. Тенджера с дръжки и капак с диаметър 16 см, височина 10 см и обем 1,5 литра. Тенджера с капак и диаметър 20 см, височина 12 см и обем 3 литра. Готварска тенджера с капак, диаметър 24 см, височина 14 см, обем 5 литра.


Материал: Инокс.
Цвят: Сребрист.
Тип продукт: Комплект.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn започва производството на саби през 1829 г. До 1830 г. производството е достигало до 2000 меча на седмица и е наемало повече от 100 ковачи, шлайфачи и работници. Тъй като Германия, която бързо се превръща в горещо легло за производство на индустриални инструменти, Карл Шмид Зон също започва да произвежда ножове, прибори за хранене, остриета за бръснене, ножици и джобни ножове от 1869 г. Тъй като търсенето на ножове в чужбина нараства, Карл Шмид Сон започва да увеличава производството на ножове и по-малко ножици и самобръсначки. Още в началото на века по-голямата част от ножовете на Carl Schmidt Sohn са били изнесени в цяла Европа. Оттогава Carl Schmidt Sohn е известен с високите си постижения в производството на висококачествени ножове и прибори за хранене, базирани на дългогодишната производствена история в град Золинген. Днес Золинген остава центърът на ножовете в Германия, където се произвеждат около 90% от немските ножове. Още през 1928 г. известните продуктови линии като "Continental", "Solingia" или "La Casita" се продават в цяла Европа с голям успех. 1829 е посветен на разработването и производството на ножове повече от 180 години и непрекъснато подобрява комбинацията от форма с функция.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.