Комплект клинове за нивелиране и подравняване на керамични плочки, 100 бр., 98x21x20 мм

SKU: 3821591
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 25 Април - 29 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
31 20 лв
Описание

Клинове за изравняване и подравняване на керамични плочки, комплект 100 бр., 98x21x20 мм


* Перата носят ПЕРФЕКТНИ резултати всеки път, когато се използват от професионалисти в областта за правилен монтаж на големи плочи над 30х30 см и тежки плочи с големи дебелини 3-12 мм.
* Те позволяват БЪРЗЪТ и ЛЕСЕН монтаж на плочите с ПО-МАЛКО УСИЛИЕ и ИЗВЪРШИТЕЛНИ резултати, като максимизират ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА на инсталаторите, получавайки ПЕРФЕКТНО плоска повърхност.
* Осигурява РАВНОМЕДНОСТЬ между плочите и избягва ДВИЖЕНИЯ по време на втвърдяване на лепилото.
* Перата са ЗА ПОВТОРНА УПОТРЕБА.Могат да се използват както за ХОРИЗОНТАЛЕН, така и за ВЕРТИКАЛЕН монтаж на керамични плочки.
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА :
1. След нанасяне на лепилото поставете щипките (дистанционерите) под керамичните плочки по всяка от 4-те страни.
2. Фиксирайте керамичната плоча и я разбийте с гумен чук.
3. Вкарайте докрай в скобата (дистанционера), като внимавате да не надвишите точката на счупване на скобата (дистанционера) с помощта на клещите в комплекта.
4.След като лепилото е фиксирано, частта над керамичната плоча на скобата (дистанционера) трябва да се отстрани, като се счупи от опората (основата). Това може да се направи с гумен чук или дори с удряне на крака успоредно на ставата.


Производител: Strend Pro.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Опаковане: 0,1000000000.
Ean: 9400000629828.
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.