• Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Март - 28 Март
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
47 99 лв 57 59 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Дървена къща за игра
  • размер 47x47x48cm
  • сглобяване без лепило
  • подходяща за момчета и момичета
  • изработена от висококачествена дървесина
Какво представлява:

Къщичката за игра не само допринася за въображението на детето, но също така развива възприятието за пространство със своята 3-измерна структура. Наличието на 8 отделни стаи с уникални сцени за игра наподобяващи реален дом позволява на  детето да мисли различно и функционално ориентирано.

Едновременно забавна и полезна:

Какъв друг по-подходящ подарък за момиче което си мечтае да е принцеса и разполага с цялото си въображение да изгради и подреди своето кралство в къщичката за игра. Момчетата няма да останат незаинтересувани, тяхното внимание също ще е насочено в построяването и оцветяването на къщата.

Какво получавате:

Всички наши артикули притежават CE маркировка, доказвайки че са произведени в съответствие с нормите на CE (EN71 1/2/3) без вредни за здравето вещества и химикали.

Къщата за кукли се състои от 3 части, сглобяването може да стане и с помоща на родителите докато заедно се забавляват без нужда от лепило, винтове или инструменти. В горния край има отвор чрез който детето може да пренася къщичката, а когато желаете може лесно да се разглоби и съхранява без да заема място.

Изработена от сертифициран за детски играчки висококачествена брезова дървесина. Натуралния произход на материала го прави напълно безвреден, също така дава естествено усещане при допир и приятен аромат на дървесина.

Благодарение на прецизните си сглобки къщата е издръжлива и може да се разглобява и сглобява многократно. Придружена от инструкция за лесно сглобяване.

Спецификации
Размери: Дължина 48 см/Широчина 48 см/Височина 47 см
Тежест: 1.2 Kg
Материал: Дърво
Цвят: Натурален

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.