Скутер Siri Pro, 100 мм колела, Сгъваем, Черен

SKU: 3837712
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 28 Май - 30 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
130 35 лв 210 21 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Сири Стънт

Скутерите отново са на мода, може да се види с просто око. Децата и тийнейджърите особено го харесаха. Това е страхотна новина за родители и баби и дядовци, защото това означава, че такова превозно средство може да бъде много желан подарък за дете по повод рожден ден, имен ден, както и първо причастие или знаменитост.

Sunt Scooter Siri е вашият билет към света на активната игра с вашите колеги, където можете да демонстрирате уменията си. Превозното средство има социална функция и е изключително ценното му предимство, когато децата прекарват свободното си време сами, играейки игри или в интернет.

Ако искате да зарадвате детето си и да се гордеете с представянето му, изберете скутера Siri.

скутер за малки акробати

Siri Stunt Scooter е за тези, които предпочитат по-вълнуващо преживяване от традиционното градско пътуване. Това е предложение за деца, които обичат да практикуват своята ловкост по време на ефективна скутер акробатика.

Дизайнът на този скутер и материалите, използвани за производството му, осигуряват пълен контрол над превозното средство, което е от решаващо значение в случай на конкурентно оборудване.

Сърцето на този каскадьор скутер е кормилото. Посоката на движение се променя чрез подходящи, често резки маневри, извършвани с него. Ето защо този скутер елемент и неговата армировка са изработени от най-висококачествена стоманена сплав.

Надеждността означава сигурност

Можете напълно да разчитате на скутера Siri, тъй като производителят е гарантирал, че всички компоненти имат контрол върху превозното средство. Платформата е облицована с нехлъзгащ се материал, което улеснява баланса по време на маневри.

Колелата на скутера са много издръжливи и устойчиви на удари, които не липсват по време на еволюцията. Благодарение на тях малкият пикап художник не трябва да се притеснява, че любимото му оборудване няма да може да се справи с акробатиката си.

В краищата на волана има покрити с гума дръжки, което предотвратява подхлъзването на ръката и позволява здраво и стабилно захващане. Това кара детето да се чувства уверено и да практикува следните трикове по-смело. И накрая, автомобилът има традиционна крачна спирачка, която работи при натискане на крилото.

Ако детето ви е пълно с енергия, харесва нови предизвикателства и обича да бъде в движение, най-доброто, което можете да им предложите, е скутерът Siri. Може да откриете, че детето ви има истински професионалист.

Техническа спецификация
Височина: 840 мм
Дължина на скутера: 640 мм
Дължина на кормилото: 490 мм
Широчина на платформата: 110 мм
Максимално тегло на потребителя: 100 кг
Диаметър на предните колела: 100 мм
Диаметър на задното колело: 100 мм

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Acest site utilizează cookie-uri.