Stunt Pro скутер, 100 мм колело, сгъваемо - бяло

SKU: 3837714
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 22 Май - 24 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
171 18 лв 276 08 лв Препоръчителна цена ?
Описание
скутер стека pro

Каскадите не са запазени само за скейтбордисти. Все повече деца се интересуват от скутери именно защото им позволяват да правят подобни неща като скейтборд. Триковете, изпълнявани на скутера, могат да бъдат също толкова ефективни.

Ако детето ви Той е готов не само да кара скутер, но и да играе с него, да обмисли да му даде стак. Благодарение на нея той ще завладее света с акробатичните си умения и – което е също толкова важно – ще се отърве от смартфона или компютъра си.

Упражненията за каскадьорски скутери са солидна доза движение, необходима за правилното развитие на детето. Освен това, практикувайки трикове, младият мъж развива своята воля и постоянство. И когато овладее умение до съвършенство, той ще се радва да го представи не само на връстници, но и на семейството си.

Ефективни и безопасни каскади

Специално подсиленият и добре обмислен дизайн на стека на каскадьорския скутер ви позволява да се чувствате уверени дори при извършване на по-напреднали трикове.

Автомобилът се състои от алуминиева рамка от висок клас. Воланът с широк диапазон на въртене с армировка е изработен от най-висококачествена стоманена сплав. Вътре има сачмени лагери, които издържат на по-високо налягане и динамични скокове.

Тези функции правят завъртането, правенето на кръгове и изпълнението на други трикове изключително лесно. Дръжките на волана са покрити с нехлъзгащ се материал.

устойчивост на удар, отлична адхезия

Каскадьорският скутер има платформа с нехлъзгащ се материал, който гарантира правилното сцепление на обувките. Характеризира се с по-голяма издръжливост и устойчивост на удари или удари, а това не е трудно, особено когато заетото дете се фокусира върху изпълнението на трикове и не вярва, че оборудването може да се повреди бързо и лесно.

Скутерът има полиуретанови колела, които гарантират надеждно сцепление и са изключително издръжливи в същото време. Последната функция е от решаващо значение при извършване на трикове на голямо разнообразие от повърхности.

Стекът се предлага в черно и бяло. И момичетата, и момчетата харесват и двата цвята.

Ефективното шофиране изисква автомобилът да бъде надежден и напълно контролируем. И двете условия са изпълнени от подредения скутер, поради което много често се избира от родителите за техните деца, търсещи тръпка.


Техническа спецификация
Височина: 840 мм
Дължина на скутера: 640 мм
Дължина на кормилото: 490 мм
Широчина на платформата: 110 мм
Максимално тегло на потребителя: 100 кг
Диаметър на предните колела: 100 мм
Диаметър на задното колело: 100 мм

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Acest site utilizează cookie-uri.