Сгъваем скутер, ALS-C3 скутер Черен

SKU: 3837715
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 26 Февруари - 28 Февруари
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
147 38 лв 258 54 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Сгъваем скутер, ALS-C3 скутер Черен

сгъваем скутер cari


Скутерът се управлява от цели семейства, но кое превозно средство ще бъде идеално за дете? Ако детето ви не обича да се разделя с любимите неща, най-добре е да си купите сгъваем модел, който тя ще може да вземе навсякъде със себе си.


Предлагаме ви скутер, който ще отговори на горните очаквания и е сгъваем модел мърша с малки размери. Автомобилът има редица функции за безопасност и комфорт при шофиране, които са от съществено значение за децата.


Посещението на баби и дядовци или приятели, пътуването до училище или детски площадки ще се превърне в голямо приключение за малко дете, ако може да стигне до тези места със скутера си. Всеки ще се възползва от това: детето, защото ще бъде в движение и на открито, и неговите настойници, които ще успеят да внушат на младежа желанието за движение.По-малките колела са важни.


Сгъваемият скутер е изработен изцяло от най-качествен алуминий. Автомобилът има амортисьор, който със сигурност увеличава комфорта при шофиране и безопасността на малкото дете.


По-малки от другите скутери, 145-милиметровите колела правят автомобила по-стабилен и следователно по-безопасен поради по-краткото разстояние на платформата от земята. Детето също е по-малко уморено и по този начин може да прекарва по-активно време в превозното средство.


Друг аргумент в полза на избора на кухина са материалите, от които са направени колелата. а именно те са изработени от каучук и снабдени с лагери. Тези две решения допълнително засилват усещането за сигурност и стабилност при шофиране дори малко по-бързо.ергономичен кари


Скутерът има регулиране на скоростта до 3 предавки и система, която позволява да се сгъва бързо. Всичко, което трябва да направите, е да освободите резето, разположено на връзката на платформата. Това е изключително полезна функция, когато трябва бързо да сгънете скутера, когато например детето ви се втурва към автобуса.


Скутерът CarA има гумени дръжки, на които малките ръце не се подхлъзват, така че може уверено да изпълнява маневри за завиване, без да се притеснява от неконтролиран самосвал.

Сгъваемият скутер Cari е безопасен вариант за всички малки деца, които обичат разходките на открито, но също така трябва да сгъват автомобила си по всяко време, за да могат да използват други транспортни средства на по-дълги разстояния. Разбира се, под зоркото око на поддържащите.


Техническа спецификация

Диаметър на предните колела: 145 мм

Диаметър на задното колело: 145 мм

височина: 740-940mm

Дължина на скутера: 760 мм

Дължина на кормилото: 370 мм


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.