Сгъваем скутер, Ailo 200 мм колело - бяло

SKU: 3837717
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 26 Февруари - 28 Февруари
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
199 33 лв 349 71 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Сгъваем скутер, Ailo 200 мм колело - бяло


Сгъваемият скутер Ailo city е артикул в нашата оферта, предназначен не само за деца и тийнейджъри, но и за възрастни! Скутерът от ново поколение вече не е просто детска играчка, а пълноценно транспортно средство. Продуктът има редица подобрения, които повишават комфорта и безопасността при шофиране. Товароносимостта на превозните средства е 100 кг!Скутерът е изработен изцяло от издръжлива алуминиева сплав. Дръжките на волана и платформата са облицовани с неплъзгаща се гума. Автомобилът е оборудван с издръжливи гумени колела, мъниста и амортисьор, което значително подобрява комфорта при шофиране по настилка или малки неравности по пътя. Струва си да добавим, че превозното средство е сгъваемо . Просто освободете заключващото капаче, когато свързвате волана към платформата.


Ailo сгъваем скутер град е чудесен подарък за всички: от дете, тийнейджър до възрастен. Превозното средство ще се окаже особено добро в големите градове. Без повече стоене в задръстване или пътуване с обществен транспорт. Просто скочи на нашия скутер и можем да стигнем там, където сърцето ни иска.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.