Скутер Siri Pro, Сгъваем, 100 км - Бял

SKU: 3837719
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 21 Юни - 25 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
130 35 лв 210 21 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Каскадьор скутер SIRI


Скутерите отново са на мода, може да се види с просто око. Децата и тийнейджърите особено го харесаха. Това е страхотна новина за родители и баби и дядовци, тъй като означава, че такова превозно средство може да бъде много желан подарък за дете по повод рожден ден, имен ден, както и първо причастие или Коледа.
Каскадьорският скутер SIRI е преход към света на активната игра с колеги, по време на който можете да демонстрирате уменията си. Превозното средство има социална функция и е изключително ценен актив, когато децата прекарват свободното си време сами, играейки игри или в интернет.


Ако искате да зарадвате детето си и да се гордеете с постиженията му, изберете скутера SIRI.Скутер за малки акробати


Каскадьорският скутер SIRI е превозно средство за тези, които предпочитат по-вълнуващо преживяване от традиционното градско пътуване. Това е предложение за деца, които обичат да практикуват своята ловкост по време на ефективна акробатика на скутери.


Дизайнът на този скутер и материалите, използвани за производството му, осигуряват пълен контрол над превозното средство, което е от решаващо значение в случай на конкурентно оборудване.


Сърцето на каскадьор скутер е кормилото. Посоката на движение се променя чрез подходящи, често резки маневри, извършвани с него. Ето защо този скутер елемент и неговата армировка са изработени от най-висококачествена стоманена сплав.
Надеждността означава безопасност


Можете напълно да разчитате на скутера SIRI, тъй като производителят е гарантирал, че всички компоненти ви позволяват да контролирате автомобила. Платформата е облицована с нехлъзгащ се материал, което улеснява баланса по време на маневри.
Колелата на скутера са много издръжливи и устойчиви на удар, което не липсва по време на еволюцията. Благодарение на тях малкият пикап художник не трябва да се притеснява, че любимото му оборудване няма да може да се справи с акробатиката си.


В краищата на волана има дръжки с гумено покритие, което предотвратява подхлъзването на ръката и позволява здраво и стабилно захващане. Това кара детето да се чувства уверено и да практикува следните трикове с повече смелост.
И накрая, автомобилът има традиционна крачна спирачка, която работи веднага щом крилото е натиснато надолу.


Ако детето ви е пълно с енергия, харесва нови предизвикателства и обича да бъде в движение, най-доброто, което можете да предложите, е каскадьор скутер SIRI. Може да се окаже, че детето ви има истински професионалист.


 

Технически данни

Височина: 840 мм

Дължина на скутера: 640 мм

Дължина на шината: 490 мм

Широчина на платформата: 110 мм

Максимално тегло на потребителя: 100 кг

Диаметър на предните колела: 100 мм

Диаметър на задното колело: 100 мм

Съставът на комплекта

Каскадьор скутер


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.