Алекс скутер сгъваем скутер, 145-195см черен

SKU: 3837720
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 22 Май - 24 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
130 35 лв 210 21 лв Препоръчителна цена ?
Описание
сгъваем скутер алекс
Скутерът е превозно средство, което децата обичат, независимо от възрастта. Да се научиш да караш скутер е... детска игра и след като детето ви влезе в практиката, радостта от шофирането ще бъде наистина голяма.

Искате ли да направите детето си щастливо и готово да прекарва активно време? Скутерът Alex може да бъде ваш съюзник в изпълнението на този план. Той е сгъваем, така че детето ви може лесно да го остави настрана, докато играе с други деца на детската площадка и след това е лесно да го разгънете, когато се чувстват като ходене.
Скутерът е хит през последните години и търсенето за тях непрекъснато нараства и става все по-очевидно децата да притежават това превозно средство.

Сгъваемият може да направи повече
Скутерът Alex е компактен, той е оборудван със система, която позволява да бъде сгънат в по-компактен размер. Сгъването и разгъването е изключително просто и бързо, а сгънатото превозно средство заема много малко място. Благодарение на това дете, пътуващо до различни места, може лесно да го вземе със себе си, вместо да го оставя без надзор.
Ще бъдете доволни от това колко забавно ще бъде за детето ви да пътува до училище, за допълнителни дейности или да посещава приятели с този скутер.

Скутерът Alex е изработен от 100% висококачествена алуминиева сплав поради факта, че е устойчив на повреди. Автомобилът има дръжки от пяна на волана и платформа, облицована с нехлъзгащ се материал, което увеличава комфорта и безопасността по време на шофиране.

Надежден приятел в продължение на много години


децата бързо ще надраснат дрехите си, но няма да растат бързо от скутера Alex, който е предназначен за височина от 145 см до 195 см. Той също така има впечатляваща товароподемност от 80 кг. Ето защо не е нужно да се притеснявате, че превозното средство ще стане неизползваемо скоро след покупката. Това е по-скоро инвестиция в продължение на години, особено ако любовта на детето ви към карането на скутер няма да премине с възрастта.

Скутерът е оборудван с крачна спирачка, така че просто натиснете крилото на колелото и превозното средство ще спре гладко.

Скутерът се предлага в два класически цвята, които никога няма да излязат от кутията. Мода: черно и бяло. Черното е по-практичен избор поради по-ниската видимост на потенциалните замърсявания. Въпреки това, ако детето ви иска да бъде стилно в града, си струва да помислите за закупуване на бял скутер.

Искате ли да направите детето си щастливо в продължение на много години? Разчитайте на издръжливия и компактен сгъваем скутер Alex.

Техническа спецификация
Височина: 750-1000mm
Дължина на скутера: 880 мм
Дължина на кормилото: 370 мм
Височина на потребителя: 145-195 см
Товароподемност: 100 кг
ширина на платформата 110 мм
Диаметър на предното колело: 200 мм
Диаметър на задното колело: 200 мм

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Acest site utilizează cookie-uri.