Ailo City Скутер, Сгъваемо 20 см колело - Черно

SKU: 3837721
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 21 Юни - 25 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
216 78 лв 349 66 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Сгъваемият скутер Ailo city е артикул в нашата оферта, предназначен не само за деца и тийнейджъри, но и за възрастни! Скутерът от ново поколение вече не е просто детска играчка, а пълноценно транспортно средство. Продуктът има редица подобрения, които повишават комфорта и безопасността при шофиране. Товароносимостта на превозните средства е 100 кг!
Скутерът е изработен изцяло от издръжлива алуминиева сплав. Дръжките на волана и платформата са облицовани с неплъзгаща се гума. Автомобилът е оборудван с издръжливи гумени колела, мъниста и амортисьор, което значително подобрява комфорта при шофиране по настилка или малки неравности по пътя. Струва си да добавим, че превозното средство е сгъваемо . Просто освободете заключващото капаче, когато свързвате волана към платформата.

Ailo сгъваем скутер град е чудесен подарък за всички: от дете, тийнейджър до възрастен. Превозното средство ще се окаже особено добро в големите градове. Без повече стоене в задръстване или пътуване с обществен транспорт. Просто скочи на нашия скутер и можем да стигнем там, където сърцето ни иска.

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.