Велосипед за баланс Leo - оранжев

SKU: 3852352
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
132 84 лв 233 05 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Лео баланс велосипед
Чудите се какъв е идеалният подарък за дете? Търсите оригинална идея, която дава на детето ви много радост и не се изхвърля след няколко часа или дни игра? Към какво ще се радва да се връща многократно? Велосипедът за баланс Leo може да бъде това, от което се нуждае детето ви. Задвижвано от силата на собствените ви мускули, превозното средство ще направи детето ви по-здраво и по-пъргаво от връстниците си, които прекарват времето си в интернет. Велосипедите за баланс запознават детето с това как са построени тези двуколесни превозни средства, така че когато детето порасне, ще бъде лесно да се премине към традиционен велосипед.

Приятелски велосипед, за да се научите да карате
Велосипедът за баланс Leo има всичко необходимо, за да направите първите си стъпки в овладяването на изкуството да карате на две колела. Той е изключително стабилен, благодарение на което детето не се стресира, че не поддържа баланс. Това е от решаващо значение за по-късното учене, тъй като много деца са обезкуражени да карат колело, просто защото са загубили равновесие веднъж или два пъти.
Велосипедът за баланс Leo е оборудван с неплъзгащи се дръжки, които позволяват на детето да държи волана добре, дори когато ръцете на детето са потни, което не е толкова трудно, когато се учи да шофира.
Надуваемите колела с въздушна камера гарантират много добро сцепление на мотора със земята. Благодарение на това детето се чувства уверено в седлото, докато извършва различни маневри и не се страхува да падне.

Ако той също се научи да спира безопасно с краката си, карането на колело ще бъде удоволствие за него. Той със сигурност ще иска да развива все повече и повече скорост тогава, но родителят не трябва да се страхува от това. След като детето ви овладее спирката, нищо лошо няма да му се случи.

Допълнителни предимства на първия велосипед за детето Велосипедът за баланс Leo има изключително торсионно кормило, така че да се научите да маневрирате и да променяте посоките не трябва да бъде твърде голямо предизвикателство. Рамката е изработена от стоманена сплав и има правилно профилирана форма за комфорта и безопасността на малкото дете. Овладяването на плавния монтаж на автомобила и плавното демонтиране е ключът към пълната независимост на вашето дете при каране на велосипед. Известно е, че малко дете, което се интересува от това да се научи да кара, не обръща специално внимание да не надраска превозното средство, поради което рамката на велосипеда Leo е много устойчива на повреди.

Перфектният първи велосипед за вашето дете може да бъде само един - люлеещият се велосипед Leo.Технически данни
Възрастов диапазон: 3-6 години
Полезен товар: 30 кг
Размер на колелата: 12 инча
Тегло: 4.00 кг
Лека стоманена конструкция
Волан: лагер
Противоплъзгащи дръжки
Удобна, мека седалка
Гуми: каучук с вътрешна камера
Спирачка: няма
Колела: на лагери
Съставът на комплекта
Лео баланс велосипед
Ръководство за потребителя

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.