Уред за приготвяне на кисело мляко Adler AD 4476, 20W, 1.4 l, 7 бурканчета, Черен/Сребрист

SKU: 3892761
  • Бърза доставка
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
53 18 лв 110 39 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание
Description:

Грижейки се за здравословна диета, ние често стигаме до млечни продукти, които ни доставят ценни съставки и минерали. Ако искате да изберете продукти с висококачествени органични и органични съставки, можете да понесете значителни разходи и трудности при намирането на точното място, където ще намерите това, от което се нуждаете. И тук можем да предложим интересно и удобно решение! Уредът за кисело мляко ADLER AD 4476 е идеален уред за всички любители на кисели млека, коктейли на тяхна основа или сосове и супи, където киселото мляко е основната съставка.

Практично решение

Машината ви позволява да приготвяте кисело мляко по невероятно лесен начин. След инсталирането на компонентите, останалата част от процеса протича автоматично без ваша намеса. Киселото мляко се създава незабавно в стъклени буркани с вместимост 200 ml всеки, което по-късно улеснява удобното съхранение на продукта в хладилника. За оптимално производство на кисело мляко уредът загрява и поддържа температура от 42 градуса.

Комфорт и безопасност

Киселото мляко е продукт, който подобно на превареното мляко се получава под въздействието на бактерии. Млякото може да бъде обогатено с култури, които се размножават при температура, поддържана от устройството на 42 ° C. Съдържащата се в млякото млечна захар се превръща в млечна киселина и в резултат на това млякото се съсирва. За удобство в устройството има седем буркана с капаци. Можете да ги съхранявате в хладилник и да ги съхранявате в това кисело мляко до 7 дни. Заслужава да се отбележи, че уредът се почиства много лесно. Почистете го с влажна кърпа и го избършете. Бурканите и капаците трябва да се измият с топла вода или в съдомиялна машина.

  • Лесен за използване
  • За производство на здравословно домашно кисело мляко
  • Бутон ВКЛ / ИЗКЛ
  • 7 прозрачни стъклени буркана с капачка на винт (200 ml)
  • Прозрачно покритие
  • Мощност: 20 вата

Материал на тялото: ABS.
Материал на тялото: Инокс.
Цвят: Сребро.
Цвят: Многоцветен.
Интериорен материал: Пластмаса.
Употреба: Вътрешен.
Тип продукт: Кисело мляко.
Функции: Светлинен индикатор.
Функции: Защита от прегряване.
Нива на мощност: 1.
Максимална температура: 42 С.
Брой програми: 1.
Тип контролен панел: Механичен.
Ключови характеристики: Светлинен индикатор.
Ключови характеристики: Система против приплъзване.
Ключови характеристики: Измиване в съдомиялна.
Капацитет за готвене: 1.4 l.
Брой готови продукти: 7.
Чудовище: 20 W.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 2.2 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.