• марка: Coco
  • Продадено и доставено от: TopStar
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 16 Април - 17 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
23 76 лв
Описание

Орнаменти за нокти, Коко, декорация за нокти, 24

Комплект от 24 броя, специално разработени за ноктопластика, както за естествени, така и за изкуствени нокти.

Всеки елемент за декорация на нокти от комплекта отразява светлината - идеален за разкрасяване на маникюра или педикюра ви. Блясъкът за нокти в смели и ярки цветове има метални отблясъци, които ви помагат да подчертаете стила, който искате да постигнете. Ако изберете да нанесете традиционен лак, блясъкът се нанася върху току-що нанесения слой, преди той да изсъхне. Те се притискат добре и нокътят се запечатва с безцветен лак.

Пайетите се различават от другите елементи за нокти заради уникалните си свойства да привличат слънчевата светлина. Това се отразява в десетки впечатляващи нюанси.

Продуктът може да се нанася както върху класически лак за нокти, така и върху полутраен лак за нокти и UV гел, а също и върху акрил. Препоръчва се запечатване с връхно покритие за по-добра издръжливост.


Цвят: многоцветен.
Площ На Тялото: Нокти.
Тип продукт: Пигмент.
Марка: Коко.
Подобни продукти
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.