• Бърза доставка
62 67 лв 65 97 лв (-5%) ?
Разпродаден
Описание

FALL Чаша за бяло вино 350ml

Характеристики на продукта:

-Кристално-стъклен материал от категорията кристално стъкло.

-Използване на качествен кварцов пясък

-Не се използват оловни съединения

-Отличен блясък

-Подходящи за съдомиялни машини

-Отличен звук/звънливост при наздравица

-Резистентни на шокови температури

-Устойчиви при удар

-Този тип стъкло не е в групата на обикновените сода-калиеви стъкла

Спазването на всички тези изисквания се доказва от сертификатите за съответствие, притежавани от компанията. Crystalex CZ е чешка компания, която стартира своето развитие още през 1945г. под името Borské stklo.

През 1974г. фирмата получава и новото си име Crystalex CZ произлизащо от "Bohemia Crystal Glass" . Фирмата се нарежда сред водещите световни производители в този отрасъл.

Продуктите с марка Crystalex предлагат на своите клиенти несравнимо качество, естетика и наслада от използването на продуктите.

Фокусирани върху използването на автоматични машини и автоматични линии , които позволяват произвеждането на качествени и достъпни продукти.

Опаковка:6 бр.

Спецификации
Тежест: 0,100 Kg
Материал: Стъкло
Цвят: Стъклен
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.