HELLA BLACK & WHITE Сет от 5 чинии

SKU: 4032136
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 25 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
123 49 лв 129 99 лв (-5%) ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

HELLA BLACK & WHITE Сет от 5 чинии

Колекцията порцеланови чинии Hella представлява уникална комбинация от цветни чинии в черно бяло,които могат да се комбинират. Модерните чинии от серията Hella ще добавят на масата Ви несравним стил и красота.

Цветната глазура е нанесена ръчно, което я прави уникална за всеки артикул. Колекцията чинии Hella са с голямо разнообразие от форми, които можете да аранжирате в множество комбинации.

Порцелановите артикули са произведени с уникална формула от съставки на глазурата и устойчива порцеланова глина, в комбинация с високо температурно изпичане на продуктите на два цикъла (Първо изпичане +800°, Второ изпичане +1310 ° ), резултатът е цвят с еднакъв интензитет и здравина на глазурата при надирания от прибори и миялна машини.

Това прави порцелана ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВ!

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,100 Kg
Материал: Порцелан
Цвят: Черен

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.