Детска кухня с пара, течаща вода и продукти сменящи цвета си EmonaMall - Код W4361

SKU: 4060707
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Март - 29 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
100 00 лв 103 49 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Основни характеристики: Детска кухня с пара, течаща вода и продукти сменящи цвета си EmonaMall - Код W4361

Комплектът съдържа сглобяема кухня, съдове и прибори за готвене и макети на хранителни продукти.

Функции:

светещи котлони със звуци на приготвяне на храна,

котлон с пара (Налейте 10 ml вода в левия котлон. Сложете тигана. Включете котлона. Изчакайте няколко секунди и от тигана ще започне да излиза пара. Парата е студена и е безопасна за деца.)

три хранителни продукта, които променят цвета си когато ги "сготвите" в тенджерата (Налейте студена вода в тенджерата. Когато водата е под 22° C, продуктите имат един цвят. Когато водата е над 22° C, продуктите сменят цвята си.). Например може да сложите няколко бучки лед в тенджерата и водата ще се охлади.

аспиратор с мултифункционален панел-светлинни ефекти, кухненски звуци, звуци на работещ аспиратор, музика, бутони за контрол силата на звука,

мивка с течаща вода (Налейте вода в коритото и натиснете бутона на мивката. Вградената помпичка ще накара водата да потече). Измийте зеленчуците :)

отваряеми вратички на хладилника и фурната.

Размери: 53.5 х 23 х 76 см.

Заредете кухнята с 6 батерии от 1.5 V size AA.

За деца над 3 години.

Размер на опаковката: 53.5 x 23 x 76 см - Ш x Д x В

Спецификации
Размер *
Тежест: 2.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.