Комплект мраморни тигана Carl Schmidt Sohn, Кован алуминий, Индукция, Черен, 3 броя

SKU: 4075833
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 16 Април - 18 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
92 00 лв 96 84 лв (-4%) ?
Описание
Description:

- Комплектът от 3 тмарбургски мраморни тугана, изработени от кован алуминий, който е по-устойчив на високи температури.

- Незалепващ мраморен интериор, гарантиран за 2 години за домашна употреба.

Дръжките са закрепени в нитове , предлагайки повишена устойчивост във времето.

- Съвместим с всички уреди за готвене, включително индукционни готварски печки.

- Може да се измие безопасно в съдомиялна машина. Те могат да се измият само след охлаждане. Температурните разлики могат да повлияят на качеството на незалепващото покритие.

- Използвайте само дървени или пластмасови прибори.

- Производител Carl Schmidt Sohn Германия.
Комплектът съдържа:
- Тиган за палачинки с диаметър 24 см
- Уок тиган с диаметър 24 см
- Грил тиган с диаметър 28 см


Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn започва производството на саби през 1829 г. До 1830 г. производството е достигало до 2000 меча на седмица и е наемало повече от 100 ковачи, шлайфачи и работници. Тъй като Германия, която бързо се превръща в горещо легло за производство на индустриални инструменти, Карл Шмид Зон също започва да произвежда ножове, прибори за хранене, остриета за бръснене, ножици и джобни ножове от 1869 г. Тъй като търсенето на ножове в чужбина нараства, Карл Шмид Сон започва да увеличава производството на ножове и по-малко ножици и самобръсначки. Още в началото на века по-голямата част от ножовете на Carl Schmidt Sohn са били изнесени в цяла Европа. Оттогава Carl Schmidt Sohn е известен с високите си постижения в производството на висококачествени ножове и прибори за хранене, базирани на дългогодишната производствена история в град Золинген. Днес Золинген остава центърът на ножовете в Германия, където се произвеждат около 90% от немските ножове. Още през 1928 г. известните продуктови линии като "Continental", "Solingia" или "La Casita" се продават в цяла Европа с голям успех. 1829 е посветен на разработването и производството на ножове повече от 180 години и непрекъснато подобрява комбинацията от форма с функция.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.