Чанта с градинарски принадлежности Small Foot, 8 части

SKU: 4080926
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 01 Март - 04 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
68 99 лв
Описание
Всичко необходимо за малкия градинар Насладете се на времето сред природата и се забавлявайте в собствената си градина с чантата включени градински принадлежности. Здравата градинска чанта предлага място за съхранение на 7-те градински инструмента. Те включват: лопатки, лейка и гребла. Комплектът е изключително компектен и удобен за пренос. Размери: 19 x 12 x 22 cm. За деца над 3-годишна възраст.
Подобни продукти
Спецификации
Размер 19х12х22
Тежест: 0,810 Kg
Материал: дърво
Цвят: многоцветен
Small Foot
Small Foot е немска марка, която произвежда и разпространява играчки ексклузивно от дърво. Създадена с любов и уважение към децата и с над 30-годишен опит на пазара, марката предлага гениални и качествени решения за малките. Играчките от дърво са не само красиви и устойчиви, те стимулират креативността, емоционалността и осезанието на децата. Техните дизайн и функционлност са внимателно и отговорно създадени, играчките Small Foot са безопасни, нетоксични и образователни. А тъй като грижата за децата е част от идеологията на марката, Small Foot използва единствено дърво от устойчиви източници, за една чиста и здрава планета и възможно най-добро бъдеще за децата.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.