Комплект чанта за лекар и зъболекар 2 в 1 Small Foot, 22 части

SKU: 4080927
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 15 Април - 16 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
143 92 лв 151 49 лв (-4%) ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Кариесите нямат шанс! Комплектът е оборудван със спринцовка, машинка, четка за зъби, комплект зъби и паста за зъби. Двата сиви зъба учат децата колко важна е устната хигиена! С термометъра, клипборда, маската, пинсетите и таблетите този комплект е чудесен и като комплект за игра на лекар. Куфарчето и всички медицински инструменти правят впечатляват със своя дизайн и качествена изработка от дърво. Щастието е от дърво! Ето защо малките дървени играчки Small Foot правят децата толкова щастливи. Изключителен дизайн, произведен в Германия Отговорност за качество и безопасност, за да могат децата да играят безгрижно Любов към дървото - защото то е популярен екологичен победител Забавление във времето за игра на справедлива цена - така че всеки да може да се наслаждава на Small Foot Кариесите нямат шанс! Оборудван със спринцовка-играчка, бормашина, четка за зъби, комплект подвижни зъби, паста за зъби и клещи, гарантира, че в този дървен зъболекарски комплект няма да липсва нищо. Двата сиви зъба учат децата колко важна е устната хигиена! С термометър, клипборд, мехлем, пинсети и таблетки, този комплект е страхотен и като комплект за лекар за игра. Стабилният калъф и всички медицински инструменти правят впечатление с много естествено обработено дърво и удобни за деца дизайни. Перфектен за ролеви игри и за подготовка на децата за първото им посещение при зъболекар или лекар, защото в този комплект за игра има всичко необходимо за активна ролева игра на боравене с пациенти! Влизането в ролята на лекар и грижата за пациенти събужда креативността, като същевременно укрепва самочувствието на децата. Всички аксесоари се побират в просторната дървена кутия. С този комплект за игра може да се отвори зъболекарската или лекарската практика у дома! Здрав дървен зъболекарски комплект с много аксесоари Разнообразно оборудване, включително спринцовка, бормашина, четка за зъби, челюст с подвижни зъби, паста за зъби и клещи вкл. Докторски аксесоари като стетоскоп, термометър, клипборд, мехлем, пинсети и таблетки Много видим дървен материал Сивите зъби учат децата на важността на грижата за зъбите Игриво помага на децата да преодолеят страховете си от посещение при зъболекар Насърчава развитието на социални умения и насърчава активната ролева игра Идеален, когато сте в движение Размери: Калъф прибл. 29 x 26 x 6 см, зъбци прибл. 9 х 7 х 2 см Марка: малък крак Материал: дървена тъкан/ плат/ текстил метал
Подобни продукти
Спецификации
Размер 29x26x6
Тежест: 1.0 Kg
Материал: дърво
Цвят: многоцветен
Small Foot
Small Foot е немска марка, която произвежда и разпространява играчки ексклузивно от дърво. Създадена с любов и уважение към децата и с над 30-годишен опит на пазара, марката предлага гениални и качествени решения за малките. Играчките от дърво са не само красиви и устойчиви, те стимулират креативността, емоционалността и осезанието на децата. Техните дизайн и функционлност са внимателно и отговорно създадени, играчките Small Foot са безопасни, нетоксични и образователни. А тъй като грижата за децата е част от идеологията на марката, Small Foot използва единствено дърво от устойчиви източници, за една чиста и здрава планета и възможно най-добро бъдеще за децата.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.