Комплект Kамъчета за баланс Small Foot, Дървени блокчета, многоцветни 17х11х6

SKU: 4080928
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 15 Април - 16 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
47 50 лв 50 00 лв (-5%) ?
Описание
В този прекрасен комплект никой блок не е като другия ! Вдъхновени от педагогическата теория на Монтесори, тези 18 камъчета за баланс, изработени от висококачествена дървесина с различни размери, ъгли и неравни страни, насърчават развитието на фини двигателни умения и концентрация. Когато подрежда блоковете за баланс, всички мисли на човека са съсредоточени, така че стресът от ежедневието да изчезне. Може да се използва за подреждане, балансиране, броене, сортиране, медитация и декориране. Уникалната форма на всеки блок прави подреждането им предизвикателство. Необходими са концентрация, търпение и креативно мислене. През цялото време децата ще научават за силите на гравитацията и баланса. Това е изключителна играчка за подреждане под формата на камъчета, която интригува със своите меки цветове и приятно хаптично усещане. Основни характеристики: Комплектът съдържа 18 балансиращи строителни блока, изработени от висококачествено дърво в меки, модерни цветове Различните размери с ъгли и неравни страни осигуряват перфектно забавление при подреждане Размери : най -големият камък -4 x 3,5 x 5 см, най -малкият камък -2,5 x 2,5 x 3,5 см Марка: Small Foot Материал: дърво Възраст 3+ години Тегло, включително опаковката: 0,38 кг.
Подобни продукти
Спецификации
Размер 17х11х6
Тежест: 0,380 Kg
Материал: Дърво
Цвят: многоцветен
Small Foot
Small Foot е немска марка, която произвежда и разпространява играчки ексклузивно от дърво. Създадена с любов и уважение към децата и с над 30-годишен опит на пазара, марката предлага гениални и качествени решения за малките. Играчките от дърво са не само красиви и устойчиви, те стимулират креативността, емоционалността и осезанието на децата. Техните дизайн и функционлност са внимателно и отговорно създадени, играчките Small Foot са безопасни, нетоксични и образователни. А тъй като грижата за децата е част от идеологията на марката, Small Foot използва единствено дърво от устойчиви източници, за една чиста и здрава планета и възможно най-добро бъдеще за децата.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.