Сет детски дрехи за дъжд, Shark, Playshoes, 104 CM

SKU: 4100370
размер
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
112 67 лв 124 84 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Комплектът, включва: 

1. детски дъждобран - Дъждобранът напълно предпазва вашето дете от дъжд и вятър. Качулката е подвижна. На ръкавите и гърба има светлотразителни ленти за по-добра видимост на детето при дъжд, слаба светлина и мъгла. Закопчаването е с цип с предпазител за брадичката и тик-так копчета.

2. детски гумиран гащеризон - Детски гумиран гащеризон в синьо със светлоотразителни ленти, ластици на петите и регулиращи се презрамки.     

Този комплект напълно предпазва вашето дете от дъжд. Всички шевове са защитени от вода, с т.нар. лепени шевове. Материята е мека и гъвкава, дори и при студено време. Тя се състои от мек и лек полиестер с гъвкаво полиуретаново покритие, като в нея не присъстват:PVC, пластификатори, кадмий и формалдехид.Машинно пране на температура до 40⁰С без омекотител.


Размер: 104 см.
culoare: син.
Material: полиуретан.
пол: Момчета.
възраст: 2-3 години.
brand: Playshoes.
EAN: 4010952433746.
детайли: Водоустойчивост.
детайли: Светлоотразителни елементи.
Подобни продукти
Спецификации
Размер 104 см
Тежест: 1.6 Kg
Материал: полиуретан
Playshoes
Playshoes е немска марка, която разпространява облекло и обувки за деца. Марката означава любов към децата, продуктите са създадени с внимание и отговорност и имат за основна цел да донесат комфорт, качество и безопасност. Материалите са избирани и обработвани с невероятно внимание, без токсични бои или тежки метали, а дизайнът на всеки продукт демонстрира креативност и иновативност, тъй като всеки модел е изключително привлекателен за малките потребители. Философията на Playshoes се основава на желанието да се внесе допълнителен комфорт и качество в ежедневието чрез внимателно изработени, устойчиви продукти с уникален дизайн.
Този уебсайт използва бисквитки.